U-pude – De 3 bedste U puder i 2022

U-pude

Kropspuder er blevet meget moderne og det kan man godt forstå hvis man har prøvet en kropspude. Det er rigtig dejligt at ligge med en kropspude og den kan give ekstra komfort i mange forkskellige situationer.

U-puden er det ultimative indenfor kropspuder. Den kan bruges overalt i hjemmet og give den ekstra komfort på de steder man normalt lige mangler lidt, fx på gulvet foran TV’et eller i haven når man ligger og daser på et tæppe. Hvor får du så fat i sådan en U-pude henne?

Fossflakes Comfort U-pude (bedst)


Verdens største og mest populære U-pude er lavet af Fossflakes og hedder Comfort U. Ok, helt ærligt ved jeg ikke om det er verdens største, men det er i hvert fald den største af dem vi har med i denne test guide. Den målet 158 cm i længden, 87 i bredden og 30 cm i tykkelse, hvilket gør det til en af de største U-puder du kan få i Danmark.

Når først du har prøvet den, vil den være absolut uundværlig. Den kan bruges i utallige situationer, især som gravid eller ammende mor. Her fungere den nemlig som den perfekte støtte når du sover og ligger ned, den hjælper især meget hvis du har bækkenløsning eller mange smerter i lænden og ryggen.

Dens funktionalitet slutter ikke her, for når du ikke længere skal bruge den som graviditetspude, så kan du bruge den som ammepude til at forbedre ammestillingerne og aflaste dine arme og skuldre. Når du er færdig med at amme kan den altid bruges til max afslapning, hygge med børnene eller en alternativ sækkestol. Det er kun fantasien der sætter grænser og den kan bruges af alle.

Køb Fossflakes U-pude

Betræk til Fossflakes U-pude

Der følger et betræk med når du køber Fossflakes Comfort U. Men det er altid godt at have mere end et betræk til en pude, for der er stor sandsynlighed for at det skal vaskes og så skal man jo kunne putte et nyt på. Til Fossflakes Comfort U følger der betræk med, men du kan købe lækre luksus betræk i andre farver ved siden af.

→ Betræk til Fossflakes Comfort U ←

Zenkuro U-pude (billigst)

Zenkuro graviditetspudeZenkuro er også en U-pude bare fra et andet mærke. Den er anderledes i designet og lidt mindre end U-puden fra Fossflakes. Den har et lidt mere firkantet design som måler 140 cm i længden, 80 cm i bredden og 20 cm i tykkelse.

Den kan bruges til mange forskellige ting, præcis ligesom den ande U-pude, fx til bedre læsestillinger i sengen eller sofaen, aflastning af ømme områder når man er gravid, og det gælder sådan set også når man ikke er gravid. Der medfølger et nemt aftageligt betræk med lynlås, men der er også mulighed for at købe ekstra betræk til puden.

Køb Zenkuro U-pude

Betræk til Zenkuro U-pude

Til den billige udgave af U-puden medfølger der et standard betræk, men på produktsiden kan du tilvælge et betræk så du har ekstra og dermed noget at skifte imellem. Dermed får du det med til en rigtig god pris og du kan altid tilføje et ekstra betræk, så du kan skifte imellem dem. Bruger du fx U-puden som ammepude el. sovepude, så vil den hurtigt trænge til at få skiftet betræk.

→ Betræk til Zenkuro U-pude ←

Bbhugme altmuligpude (alternativ)


Bbhugme er ikke en standard U-pude, men den kan bruges på samme måde langt hen ad vejen. Det er nemlig muligt at forme og styre længden og hårdheden på Bbhugme puden lige som man synes det passer til situationen. Den er fantastisk til hygge i sengen og sofaen, som ekstra støtte eller som graviditetspude og ammepude.

Puden har den fordel at du kan forme den som du vil og dermed også bruge den som U-pude, men har du brug for andre sjove måder at ligge den på, så er det også muligt at gøre dette. Den er dog ikke ligeså stor som en rigtig U-pude, men foldet ud er den 2,5 meter lang og diameteren er ca. 20 cm alt afhængig af hvilken hårdhed du har lavet.

Den fungere fantastisk til at aflaste alle mulige dele af kroppen, især når man er gravid kan man opnå langt bedre søvn og støtte når man slapper af. Den er også dejlig at have som pude i sofaen og kan også bruges af børn til lege og afslapning foran TV’et.

Køb Bbhugme puden

Hvad er en U-pude? og hvad kan den bruges til?

En U-pude er en pude der er formet som et U. Den minder meget om en lang pude, men i stedet er der bare 2 af dem (en på hver side) og en hovedpude, og så er det hele syet sammen. Den giver en komfort der er særligt god, hvilket især kan være nødvendigt for gravide og ammende, men også dig der har ondt i kroppen.

En U-pude kan have mange funktioner og kan give ekstra komfort til alle personer. For nogle personer vil det dog være mere oplagt at erhverve sig en U-pude end det vil for andre. Herunder er eksempler på hvornår U-puden virkelig kan give værdi.

Graviditetspude

u-pude som graviditetspude

Oprindelsen for U-puder er faktisk at give god komfort til gravide når de ligger og sidder i forskellige stillinger, og derfor kan det betegnes som en graviditetspude. Den ekstra vægt der kommer på kroppen kan være en kæmpe belastning og især om natten kan det derfor være rart at bruge en pude til at aflaste forskellige steder. De oplagte steder at bruge en U-pude for gravide er fx som støtte under maven eller mellem benene.

Ammepude

u-pude som ammepude

Når graviditeten er ovre begynder en ny periode hvor der skal ammes rigtig meget. Igen kan U-puden bruges helt optimalt for de fleste mødre i denne situation. Den sørger for at man som mor ikke skal støtte barnet med sine armkræfter hele tiden, og aflaster derfor enormt meget i skuldre, nakke og arme. Man kan ligeledes bruge U-puden i mange forskellige ammestillinger.

Støttepude

u-pude som komfort- og støttepude

Det er ikke kun gravide og ammende mødre der kan bruge en U-pude til praktiske formål. Det er nemlig en fremragende støttepude, og den kan bruges til at støtte i alle mulige situationer, det er nærmest kun fantasien der sætte grænser. Har du nogle skavanker du gerne vil have støttet eller aflastet i bestemte situationer, så kan en U-pude meget vel være svaret.

Sovepude

Her er vi igen lidt inde under det med støtte og vi har allerede været inde på det under graviditetspude og støttepude. Men U-puden er også lavet så man kan sove med den, uden at den er ubehagelig at ligge på. Det giver muligheden for at skabe støtte i forskellige sovestillinger, som du måske har brug for. Udover det er den bare helt fantastisk at sove med giver utrolig god komfort.

Komfortpude

Sidst men ikke mindst kan den også bare bruges som komfortpude, for dig selv, en du holder af eller dine børn. Brug den på gulvet foran TV’et, på børneværelset når der skal leges eller som en form for sækkestol i stuen. Den kan også bruges til tryghed når man vil sove eller som erstatning for kæresten der er ude at rejse.

Hvor kan jeg købe upuder?

Udover at købe din upude online, kan du faktisk ofte finde dem i supermarkeder der også sælger andet end dagligvarer. De supermarkeder du vil kunne finde sådan en kropspude i er:

  • Netto
  • Bilka
  • Føtex

Kan jeg købe en u pude i JYSK?

Selv om der er meget efterspurgt kan du desværre ikke købe u-puder i JYSK. De sælger rigtig mange andre sovepuder og komfortpuder, men u puder er bare ikke en af dem. Der må du satse på at være heldig i Bilka, Føtex el. Netto og ellers købe en på nettet, foretrukket en af dem vi anbefaler i artiklen her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *