Stor King Size dobbeltdyne 240×220 cm

King size dyne 240x220

Du kan købe store dobbeltdyner online hos Bedre Nætter og Soveland. Begge har flere forskellige modeller og mærker at vælge i mellem. Herunder har vi fremhævet de 5 vi mener er de bedste store dobbeltdyner.

Ringsted Dun gåsedunsdyne – Snedronningen

Ringsted Dun Dobbeltdyne SnedronningenNår det kommer til dyner kan man vælge med forskellig varmeeffekt og forskellige type dun eller fjer om man vil. Denne dyne fra Ringsted Dun er en af deres absolut bedste og derfor har den også fået navnet Snedronningen. Generelt laver Ringsted Dun nogle af de bedste Dansk producerede dyner og de har mange forskellige modeller. Snedronningen fås som Sval (sommerdyne), Varm (vinterdyne) og Lun (helårsdyne).

Ringsted Duns dronningedyne er fyldt med gåsedunsfjer og det er pakket ind i den fineste hvide egyptiske bomuldsfintbatist. Gåsedunen er pakket i 8×9 kassetter, som dermed sørger for at dunen altid er fint fordelt i dynen og at den efter vask holder præcis samme facon. Snedronningen er ikke bare på papiret en god dyne, den er også en favorit blandt kunderne og har altså fået top anmeldelser hos Bedre Nætter hvor du kan købe den.

Pris: 4.199,00-6.549,00 kr.

Fås hos Bedre Nætter

Prosleep andedunsdyne

Prosleep AndedunsdyneProsleep er ligeledes et Dansk mærke, der laver dobbeltdyner og alle mulige andre dyner i meget høj kvalitet. Prosleep laver dyner med alle typer dun og deres andre dyner er også super gode, men her fremhæver jeg deres andedunsdyne fordi de andre mærker ikke udemærker sig indenfor dene type dyne. Ligesom med gåsedunsdynen kan denne dyne også fås som helårs-, vinter- og sommerdyne.

Stoffet som dunet er pakket ind i, er lavet af lækkert bomuldscambric og er fordelt i store kassetter, dynen består af 6×7 kassetter. Der er 5-års garanti på dynen, den kan vaskes ved 60 grader og så har den de 3 certificeringer: NOMITE, DownAFresh og Øko-tex 100. Bedre dobbeltdyne til samme pris finder du ikke i størrelsen 240×220 cm.

Pris: 3.299,00-4.499,00 kr.

Fås hos Soveland

Temprakon Advance med bæredygtige fjer

Temprakon Advance DobbeltdyneTemprakon er en særlig type dyne der er udviklet specielt til at være effektivt afkølende og regulerende i temperatur. Det gælder deres dyner men også deres puder, så hvis du generelt har problemer med for varme el. kolde nætter så kan Temprakon være det helt rigtige dyne og pude mærke for dig. Denne dyne fås også i 3 forskellige udgaver en velegnet til sommer, vinter og hele året.

En anden ting der er specielt ved Temprakon er at deres fyld, altså deres fjer er 100% bæredygtige og er ikke fyld som vi normalt kender det. Den består ikke af de samme markante lommer som andre dyner gør, men dunen er stadig fordelt forbliver det fortsat efter vask. Temprakon er en rigtig anbefalelsesværdig dyne.

Pris: 3.221,00-4.421,00

Fås hos Bedre Nætter

Ringsted Dun moskusdunsdyne – Svinedrengen

Ringsted Dun Svinedrengen King Size dyneSom en del af Ringsted Duns eventyrserie kan du også få en dyne med navnet Svinedrengen. Modsat Snedronningen som er med gåsedun, så er Svinedrengen fuldt med moskusdun. Dynen fås i de 3 typiske modeller en Sval-model, Lun-model og Varm-model, så du kan vælge præcis den der passer til dig.

Dynen består kun af 90% moskusdun, men dunen er pakket ind i den lækreste bomuldsatin der gør dynen ekstra blød. Den er delt i 8×7 kassetter, som er en meget normal fordeling af en dobbeltdyne. Lommerne eller kassetterne er med til at give ekstra puf og komfort i dynen.

Pris: 2.599,00-3.799,00 kr.

Fås hos Bedre Nætter

Cocoon økologisk dobbeltdyne

Cocoon King SIze øko dobbeltdyneEr du til en 100% økologisk naturdyne, så skal du kigge på denne dyne fra Cocoon. Cocoon er et bærdygtigt firma der laver dyner og puder i rigtig god øko kvalitet. Denne store dobbeltdyne er fyldt med en type fyld der hedder Kapok. Kapok er fra naturen og de mange fibre gør dynen silkeblød og naturligt varmeregulerende. Det gør også dynen ideel til helårsbrug, da den sørger for en god temperatur under dynen uanset hvordan det ser ud over dynen.

Dynen kan nemt vaskes ved 60 grader og tumbles. Den er allergivenlig og certificeret økologisk med certificeringen GOTS (Økologisk tekstil standard). Stoffet er 100% bomuld og er modsat de andre dyner lavet med rigtig mange små kassetter, i alt er der 18×16 lommer.

Pris: 3.299,00 kr.

Fås hos Soveland

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *