Sov bedre: Stop med at skære tænder med bideskinne

Stop tænderskæren med bideskinne

Vores mission er at få alle til at sove bedre. Men søvn er ikke en universal ting, den er meget individuel og det er derfor også forskellige ting der gør at vi sover dårligt og forskellige løsninger der skal til. En af de helt store søvnstjælere er tandskæren og ca. 10-30% af alle voksne anslås at skære tænder om natten. Løsningen dette problem er en bideskinne.

Bideskinne mod tandskæren

Det er den simpleste og billigste løsning på problemet og så virker den fra dag et af, eller i hvert faldt fra man har vænnet sig til at sove med den. En bideskinne er i virkeligheden et relativt simpelt produkt, et stykke plastik formet efter tænderne i munden. Selvom ser simpelt ud, så er det lavet med et bestemt formål og der er derfor ikke plads til fejl i produktionen eller opnår man ikke den ønskede effekt.

Antibite

Antibite bideskinneDen bedste bideskinne mod at skære tænder er Antibite. Anitbite har allerede mere end 6.000 tilfredse kunder og så er bideskinnen CE-mærket og 100% BPA-frie. Plastikken skinne er lavet af er også helt lugt- og smagsfrit. Desuden er Antibite en rigtig billig løsning i forhold til en specialfremstillet bideskinne der hos tandlægen vil koste 3-5.000 kr. + konsultationen. Jo flere du køber ad gangen, jo billigere bliver det også pr. stk. og det er godt at have flere liggende, hvis en skulle blive væk eller glemt når du sover ude.

Pris: 249 kr. (1 stk.) – 349 kr. (2 stk.) – 395 kr. (3 stk.) – 495 kr. (4 stk.) Rabatkode: PA15 (giver 15% rabat i dag)

Fås hos KUN hos Antibite

Hvorfor skære man tænder når man sover?

Det er ikke 100% klart hvad der er grunden til at man skære tænder. Det man ved er at især psykiske lidelser som stress, angst og vrede kan have en medvirkende effekt og det forværres i perioder hvor man er påvirket af disse psykiske ting. Derudover kan det også være genetisk eller skyldes bivirkninger fra fx nogle lægemidler, rygning, alkohol og søvnlidelser.

Det bedste sted at starte er at sætte sig ned og finde ud af om man føler sig stresset el. presset, tænke over hvor mange man ryger og drikker og se om det er nogle af de steder man skal sætte ind. Hvis du er i tvivl kan du altid kontakte din læge el. tandlæge. Uanset hvad er det en god idé med en bideskinne, fordi den lindre de smerter tandskæren under søvn kan give.

Hvad sker der ved tandskæren om natten?

Det er ikke godt at skære tænder på nogen som helst måde. Der kommer rigtig mange bivirkninger ved at skære tænder, både bivirkninger der påvirker hverdagen, men også nogle der har konsekvenser på længere sigt.

Der er generne det at skære tænder kan skabe i hverdagen. Det er ofte ting som hovedpine, ondt i nakken, ondt i kæben, smerter i ansigtet og tænderne. Så er der de værre længeresigtet konsekvenser, hvor det slider på tænderne og laver skader på tænderne. Det kan også ende med at blive nogle dyre konsekvenser af at skære tænder, så virker en pris på 249 kr. for at løse problemet pludselig ikke så gal.

Her er en liste over alle de ting dem der skære tænder oplever af bivirkninger:

 • Søvnforstyrrelse
 • Hovedpine
 • Slid på tænderne
 • Ondt i nakken
 • Ondt i tænderne
 • Smerter i ansigtet
 • Stiv skulder
 • Forstyrrer min partners søvn
 • Ondt i ryggen
 • Tandskader
 • Kvalme
 • Tinitus

Det er mange ubehagelige ting som det at skære tænder om natten i søvne kan fører med sig. En bideskinne løser mange af disse problemer, men målet bør samtidig være at prøve og stoppe med at skære tænder, ved at arbejde med ens psyke eller indtag af lægemidler, alkohol og rygning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *