Stjernehimmel lampe i soveværelset

Stjernehimmel lampe

Drømmer du om at have en stjernhimmel at kigge på hver aften du ligger dig til at sove, så er løsningen at få en stjernehimmel installeret i soveværelset. Det kan gøres på to måder, enten kan du bruge en stjernehimmel lampe der lyser op i loftet eller du kan sætte små lamper eller selvlysende klistermærker/brikker op i loftet.

Vi har set lidt på nogle af de produkter der kan give dig en lysende stjernehimmel på soveværelset, så kan du finde ud af hvilke der passer til dine behov.

Avanceret stjernehimmel projektor fra SEGA

Stjernhimmel SEGAVil du have en stjernehimmel der minder utroligt meget om den du ser udenfor, så er det denne stjernehimmel projektor du skal gå med. Det er uden tvivl den bedste løsning på at få en stjernehimmel indenfor på soveværelset.

Den fungerer lidt ligesom når man er på planetariet og de viser en stjernehimmel på deres store lærred. Denne projektor kan projektere en stjernehimmel op på alle vægge og loft. I pakken medfølger der en projektor inkl. 2 plader der enten kan vise en klassisk stjernehimmel el. en der har markeret alle stjernebillederne, så man kan lære dem at kende. Der er mulighed for at tilkøbe flere plader til en pris på bare 229 kr. så du aldrig bliver færdig med at udforske stjernehimmelen. Projektoren er nem at installere og starte.

Pris: 999,00 kr.

Læs mere

Sirius LED stjernehimmel lampe

Sirius er et mærke der er verdensmestre i lys. De er kendt for at lave nogle af de bedste lamper der levere det flotteste lys man kan få. De har lavet en simpel lampe der kan projektere stjerner op i loftet på soveværelset. Den viser ikke hele stjernehimlen som den faktisk ser ud, men blot stjerneformer der skaber ekstra hygge og stemning på soveværelset.

Læs mere

Stjernhimmel lampe til børn

Chicco natlampe stjernehimmelDette er en stjernehimmel lampe til de små børn. Den er fra mærket Chicco som laver alt indenfor babyudstyr. Natlampen er genial til at hjælpe dit barn ind i en dyp søvn. Det kan projektere stjerner op på hele loftet eller væggen i 3 forskellige farver samtidig med at den spiller søde melodier. Det vil berolige barnet og hjælpe det ind i den dybe søvn. Den kan indstilles til at slukke automatisk efter 30 sek.

Men det er ikke det eneste smarte ved Chicco natlampe, installeret i lampen er der nemlig en lydcensor som aktiveres når babyen græder og dermed tænder lampen med det samme og dit barn vil derfor hurtigt falde til ro igen, måske helt uden du behøver at gribe ind. Den kan placeres på kanten af vugger, tremmesenge og rejsesenge eller blot stilles på et almindeligt nattebord.

Pris: 399,95

Læs mere

Selvlysende stjerne til loftet

Den klassiske stjernehimmel til børneværelset er selvlysende stjerner der kan klæbes fast i loftet. I dag fås ikke bare selvlysende stjerner, men også selvlysende måner, planeter, asteroider og alt hvad der ellers findes i rummet. Man kan få selvlysende stjerner mm. mange steder og det er meget forskelligt hvad en pakke med selvlysende stjerner indeholder.

Her kan du se hvad du kan få at selvlysende stjerner hos Legebutikken.dk, Gucca.dk, Manillo.dk og Babysam.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *