Solsenge

Nexus Comfort Cool - Boks - 140x200

Det er sommer, solen skinner, du er ude i haven efter en formiddag med masser af hårdt havearbejde og nu trænger du bare til at tage en slapper, måske få en lille lur i solen. Det bedste sted at få sådan en lur er i en solseng. Vi anbefaler her nogle af de bedste solsenge du kan anskaffe til din have, terrasse eller altan.

Klassiske solsenge

De klassiske solsenge er lavet i godt kvalitativt materiale dvs. bambus (meget moderne), træ og polyratten. Herunder her vi fundet de bedste solsenge i de 3 materialer. Fordi de er lavet i kraftigere materialer er de også lidt tungere og større i det end man ellers kan få solsenge. De egner sig derfor bedst til brug i en have eller på en større terrasse, bor du i byen med en mindre altan bliver de nok lidt for store.

Bambus solseng

Bambus er yderst trendy, fordi det er et super bæredygtigt materiale. Der er derfor ikke meget man ikke kan få i bambus i dag: tøj, sofaer, sugerør, håndklæder, hegn og meget mere. Du kan også få en solseng i bambus og her giver solsengen dig ikke bare en utrolig komfort, men også et meget unikt og super fedt look modsat de klassiske plastik eller træ solsenge.

Solseng i træ

Solsenge i træ er klart den flotteste type af solseng du kan finde, efter min mening. Det er selvfølgelig i holdningsspørgsmål, men de er bare flotte. Der kommer dog også nogle ulemper med ved at have en solseng af træ og en af de helt store er vedligeholdelsen af træet. En solseng er som bekendt noget man har stående udendørs (højst sandsynligt det meste af året) og derfor bliver træet også udsat for diverse vind og vejr, som med tiden gør træet slidt og grimt at se på. Det kræver at man vedligeholder en træsolseng med olie, så den blive ved med at være flot.

Polyratten solseng

Polyratten er et plastik materiale og derfor er dette en plast solseng. Det er blevet meget populært at lave havemøbler af polyratten fordi det er slidstærkt og kan holde til det meste i lang tid. Materialet fås i forskellige lyse og mørke farver og passer godt ind i moderne hjem og haver, men de er knap så rustikke i udseende.

Billige solsenge

Møbler i bambus er dyre og det er som du kan se ikke anderledes for solsenge. Skal du bare have en billig solseng du kan ligge og dase i hele sommeren ude i haven, så er der intet i vejen for at købe en plastik solseng. Plastik er et billigt materiale og derfor en solseng af plastik også billigere. Bliver du alligevel træt af at se på din plastik solseng kan du dækker den til med en hynde og et strandhåndklæde.

Henrik solseng i plastik

Dette er en af de pæneste plast solsenge til en god pris jeg kunne finde. Det gode ved en plastik solseng er at plastik er et holdbart og billigt materiale, hvorfor du ofte kan få en god solseng til god pris hvis du køber den i plastik. Ulempen er at den sjældent er så elegant og man skal helst også have en hynde og/eller et håndklæde/tæppe til at lægge ovenpå, for at den bliver behagelig.

Se solseng her

ILVA solseng i metal

ILVA er ikke bare kendt for kvalitet, men også elegant design. Selvom dette er en billig solseng i metal og plastik, så lever den op til hvad man kan forvente af et møbel fra ILVA.

Luksus solsenge

Nu bliver det luksus og det skal det også være nogle gange, for disse solsenge er virkelig hvad man kan betegne som en solseng. De er lavet til at sove i, slappe af i og opholde sig i i lang tid, men det betyder også at de er store og man skal derfor have plads i sin have eller på sin terrasse for at det bliver sjovt at have sådan en luksus solseng. Disse luksus solsenge kan du både få med skygge, runde og plads til mere end en person.

Luksus solseng med skygge

Rund solseng

Stor dobbelt solseng

Tilbehør til solsenge

Hynder

Håndklæde til solseng

Du kan have en hynde eller madras om man vil, liggende på din ellers hårde solseng for at gøre den mere komfortabel. En anden løsning og nemmere at have med at gøre, er at bruge et håndklæde. Det skal gerne være et stort håndklæde som kan dække solsengen og her er strandhåndklæder bedst da de er en del større end det almindelige badeværelseshåndklæde.

Du kan vælge et almindeligt frotté strandhåndklæde eller du kan vælge et lækker bomuldhåndklæde, som også er mere elegant at se på. Vælger du det sidste vil jeg anbefale hammam håndklæder – de er store, bløde og så kan du få dem i 100% økologisk bomuld. Hammam håndklæderne er også gode at rejse med, da de er tynder, vejer lidt og ikke fylder meget. På ferien kan du altså bruge dem ovenpå de solsenge der er.

Overtræk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *