Smarte sengeløsninger

MasterBed Standard Relax - Kontinental - 160x200 cm

Der kan være mange tilfælde hvor en smart sengeløsning er krævet og denne guide er lavet til dig der har brug for lidt inspiration til at finde på en smart sengeløsning til dit værelse, din lejlighed el. til et bestemt formål.

Smarte senge

En smart sengeløsning involverer altid en smart seng og der er flere smarte senge at finde derude. For nogle vil en smart seng være en der fylder lidt og måske er multifunktionel, hvor det for andre måske ikke har så stor betydning med størrelsen, den skal blot være praktisk f.eks. med opbevaring.

Ser vi helt sort/hvidt på det, så er der overordnet set 4 smarte sengetyper, der alle har deres fordele og ulemper, men som er smartere end den klassiske kontinentalseng. De 4 smarte sengetyper kan du se herunder:

  • Skabssenge
  • Sovesofaer
  • Senge med hydraulisk opbevaring
  • Køjeseng

Skabssengen har mange navne: Murphy seng, vægseng, slå-ud seng, men alle er de en betegnelse for det samme. Det er en seng der om dagen er gemt væk i hvad der ligner et skab el. en reol, altså et møbel der kan indgå naturligt i indretningen af soveværelset.

Sovesofaer

Smarte sengeløsninger til små rum

Typisk vil man bruge en smart sengeløsning hvis man er begrænset på pladsen i hjemmet, det kan være man bor i en lille københavnerlejlighed på 50 kvadratmeter el. kun har et studieværelse til rådighed. I alle tilfælde er det oplagt at bruge en smart sengeløsning som skabssengen el. sovesofaen. Køjesenge er også en mulighed, men de er svære at finde i voksenstørrelser og egner sig derfor bedst til små børneværelser.

Smarte senge til teenager

En teenager vil gerne bruge meget tid på sit værelse, og det betyder at det ofte kan være en god idé at indrette det med møbler der får det til at virke som et minihjem el. en ministue med soveværelse. I det tilfælde kan en smart sengeløsning gøre meget for en teenagers værelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *