Flotte quiltet sengetæpper

Quiltet sengetæpper

Sengetæpper er mere populært end nogensinde før og med god grund. Det er en nem og billig måde at løfte stemningen og indretningen på ens soveværelse. En ting er at det ser bedre ud når sengen er redt, men når der så også kommer et sengetæppe ovenpå, så giver det bare et personligt touch til indretningen af soveværelset også uanset hvor kedeligt/tomt dit soveværelse ellers er.

Quiltet sengetæpper er en måde man kan lave syningen af sengetæpper på. Det betyder at sengetæppet er syet i flere lag, som regel 3, og syningerne skaber et flot mønster i sengetæppet på samme tid. Vi har fundet nogle af de flotteste quiltede sengetæpper, som du kan pifte dit soveværelse op med.

Nordal quiltet velour sengetæppeNordal Bomuld/Velour Quilte sengetæppe

Nordal er et nyere dansk mærke, der laver brugskunst i fantastisk flot og simpelt design. Til soveværelset laver de også en lang række flotte møbler og andet interiør. Her i blandt er deres sengetæppe i quiltet design, som er syet i et enkelt quilt design og der er brugt stoffer i den bedste kvalitet. Sengetæpperne fra Nordal er quiltet i små ruder og stoffet er ensfarvet.Nordal sengetæpper og puder

Du kan få Nordals sengetæppe i 3 forskellige designs. Du kan få deres standard bomuldssengetæppe i 3 forskellige farver: bordeaux, sandfarvet og støvet rosa. Det samme rude-designet sengetæppe kan du få i velour stof i fire forskellige farver: sandfarvet, støvet rosa, bordeaux og mørkegrøn. Det sidste design skiller sig lidt ud i og med det er quiltet i store firkanter og lavet i sort-/hvidstribet stof. Alle sengetæpper er 240×270 cm.

Pris: 995,00-1.995,00 kr.

Fås hos Unoliving

Broste Copenhagen quilt sengetæppeBroste Copenhagen quilt sengetæppeBroste Copenhagen Quiltet sengetæppe

Broste Copenhagen er et københavnsk designmærke der lave nogle rigtig flotte sengetæpper i høj høj kvalitet. De laver også meget andet smukt design interiør, men for nu lad os holde os til deres sengetæpper. Sengetæpperne er top moderne, men har deres helt egen unikke stil som ikke fås andre steder. De laver 2 typer quiltet sengetæpper, som er quiltet på 2 forskellige måder.

Den ene model fra Broste Copenhagen hedder simpelthen bare “Quilt”. Tæppet er quiltet i et cirkeldesign der er rigtig flot at se på og virkelig giver noget unikt til indretningen i soveværelset. Det fås i 5 forskellige farver: mørkegrå, lyserød, mørkeblå, guld og hvid. Det andet design hedder “Chevron” og er quiltet i takkede linjer på tværs af tæppet. Det fås i 3 forskellige farver: timianfarvet, hvid og grå. Alle sengtæpper fra Broste Copenhagen er 240×260 cm.

Pris: 2.095,00-2.789,00 kr.

Fås hos Unoliving

House Doctor quilted sengetæppeHouse Doctor sengetæppe i quilted design

House Doctor er et dansk familieejet designmærke. De har fokus på at lave flot brugskunst til overkomlige priser og til alle rum i hjemmet. I deres kollektion er derfor også masser at interiør til soveværelset og her i blandt flere sengetæpper. De laver dog kun et sengetæppe der er quiltet og det fås i to forskellige farver.

Modellen der er quiltet kalder de for “Tria”. Den er quiltet i et kompliceret og detaljeret design, med mange små og forskellige mønstre. Sengetæpper Tria fra House Doctor fås i 2 forskellige farver: brændt orange og mårkeblå. Mønstret og de dæmpet farver passer rigtig godt ind i den stemning man vil skabe på et soveværelse med roligt lys og stemning. Størrelsen på sengetæppet er 250×250 cm.

Pris: 1.439,95 el. 2.759,95 afhængig af størrelse

Fås hos Likehome.dk

Aiayu sengetæppe i quiltAiayu Raw Quilt sengetæppe

Vil du have et absolut unikt sengetæppe, så er Aiayus Raw quilt det perfekte sengetæppe. Sengetæppet er lavet af resterne fra deres populære økologiske sengetøj. Det bliver håndsyet og er dermed 100% unikt, der er ikke to Aiayu Raw sengetæpper der er ens. Selve quiltet bliver også meget råt i designet og nok også deraf navnet kommer.

Det quiltede sengetæppe har striber i indigo-farve og hvid. Det er 100% økologisk og fordi det er lavet af resterne fra deres sengetøj er det også et nulaffaldsprodukt, hvilet går det både meget bæredygtigt og miljøvenligt. Størrelsen på sengetæppet er 240×240 cm og det vil derfor passe til langt de fleste senge.

Pris: 3.295,00 kr.

Fås hos Luxo Living

Hvad er quilting?

Quilting er en teknik hvor man syer i flere lag. Den er meget udbredt i mange forskellige sammenhæng, og det er ikke bare sengetæpper hvor man bruger quilting. Det er dog rigtig populært at bruge teknikken på sengetæpper, men man ser den også ofte brugt på almindelige sofatæpper og til jakker. Selv teknikken fungere sådan at man syer i 3 lag med stof på hver sin side af et blødt skum materiale el. tykkere stof. Igennem lagene kan man så så sy lige præcis det mønster man vil og der er derfor ingen grænser for hvilke mønstre man kan lave på quiltede sengetæpper.

Selvom man kan købe mange færdiglavet quiltede sengetæpper, så er quilting faktisk ofte en teknik brugt af det kreative gør-det-selv folk. Mange vælger derfor at sy deres eget tæppe med quilting teknikken, og ofte giver det et rigtig flot resultat selvom det tager lidt ekstra tid.

Er du støt på et super flot sengetæppe der quiltet, som vi ikke lige har med i blogindlægget her, så høre vi gerne fra dig i kommentarfeltet herunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *