Plakater til soveværelset

Et soveværelse skal være hyggeligt indrettet og det betyder at man også skal have noget til at hænge på væggene. En af de mest oplagte ting at hænge op, er en plakat. Plakater kan være fantastiske til at skabe en hyggelig stemning og den ro der er nødvendig for at få en god nattesøvn. Her har vi fundet 5 eksempler på gode plakater til værelset.

Valg af plakater til værelset

Inden vi går til de konkrete eksempler, så lad os se lidt på hvordan man vælge de rigtige plakater til værelset. Der skal ikke ske alt for meget på en plakat der hænger på soveværelset, da det er vigtigt at det er et roligt rum. Det kan også være en god idé at plakaterne matcher el. komplimenterer de eksisterende farver på værelset, hvad end det er et værelse til voksne el. børn. Og når nu vi snakker om børneværelset, så skal farverne ikke nødvendigvis være ligeså rolige, da et børneværelse er mange andre ting. På børneværelset er det selvfølgelig oplagt at bruge mere barnlige plakater, især dyr er populære hos børn.

I denne artikel har jeg valgt at tænke mest i plakater til soveværelset for voksne, dermed ikke sagt at nogle af dem ikke kan bruges på børneværelset. Jeg har også lavet en artikel med inspiration til plakater til børneværelset, og den er du også velkommen til at læse hvis du har lyst. Nu kan du se 5 anbefalinger til soveværelsesplakater.

Fotoplakat af bjergtoppe

Bjergtop plakat soveværelseMountaintop blackwhite

Titlen siger i virkeligheden alt om dette billede – landskab i sort og hvidt. Naturlandskaber og i dette tilfælde bjerge er generelt med at skabe en ro hos os mennesker. Derfor er en fotoplakat som denne og lignende rigtig gode til soveværelset. Her har du heller ikke for meget pang på farverne, men rolige sorte, grå og hvide farver der vil passe ind i de fleste soveværelser.

At se på flotte naturlandskaber som dette kan få tankerne til at flyve og drømme, hvilket er en god start på det at komme ind i søvnen.

Se plakaten

Danmark landekort plakat

Danmarkskort plakat sovevaerelseDanmarkskort

Landekort er og har altid været populære udsmykninger til væggene i hjemmet. Dette er blot et eksempel på et Danmarkskort der fås i flere forskellige farver, men der findes et hav af forskellige Danmarkskort plakater på markedet, som egner sig godt til soveværelset. Et landekort har som regel rolige farver og skaber en hyggelig stemning, de kan bygge op den ro du skal have på et soveværelse.

Dette landekort er lavet i rolige farver, men ikke sikkert de passer til stilen i dit soveværelse. Tag et kig på det og se om det er noget du kan bruge til dit værelse.

Se plakaten

Plakat med opløftende tekst

Citat plakat sunday soveværelseEasy like sunday morning

Det er forskelligt hvad vi har brug for når vi vågner op om morgenen, måske er du typen der har brug for at se el. høre noget opløftende hver morgen, og så starter din dag godt. Det kan denne plakat klare for dig, for her står nemlig “Easy like sunday morning” i et flot blomsterdesign.

Det er ikke alle der er til plakater med tekst og når der så kommer blomster indover kan det også skræmme nogle væk. Heldigvis findes der også tekst plakater i mange andre designs fx mere neutrale el. mere farverige.

Se plakaten

Visse Vasse plakat

Visse Vasse plakat soveværelseFiskebåden | Fyrtårnet | Badehusene | Møllen

Disse navne er nogle af de mest populære plakat designs fra Visse Vasse. Visse Vasse har lavet en række kendte plakat designs, der illustrere ting der kendetegner vores land Danmark el. en by i Danmark. Ikke bare er designet super flot og attraktivt, det er også roligt og rart for øjet at se på, hvilket betyder at det egner sig godt til soveværelset el. et hvilket som helst andet rum i huset.

Se alle Visse Vasse plakat designs og find det du ønsker på dit soveværelse, evt. de design der har fokus på den by du bor i. Visse Vasse plakater kommer i forskellige størrelser, så man kan også vælge at købe nogle af de små størrelser for så at lave en lille billedevæg med dem på soveværelset.

Se plakaten

Monstera plakat

Monstera plakat soveværelseMonstera Green

Monstera planten er en af de mest udbredte planter i Danmark, fordi den er nem at holde og super flot med sine store grønne blade på de lange elegante stilke. Dens flotte blade gør den også ideel som design element i plakater og plakater med monstera og andre planter har det med at skabe ro i lokalet. Som regel har de en lidt dyb og mærk grøn farve, hvilket passer godt ind i soveværelset.

Netop denne Monstera plakat har en lys baggrund, som står i kontrast til de flotte mørkegrønne blade som man kan se 3 af. Vil gøre det virkelig flot på en lys el. mørk neutral vægfarve i soveværelset.

Se plakaten

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *