Mørklægningsgardiner fra JYSK

I JYSK kan du nærmest få alt til boligen, men først og fremmest kan du få alt til soveværelset. Det er sådan hele JYSK-kæden startede, nemlig med at sælge dyner, sengetøj og senge til soveværelset, som vi kender Lars Larsen bedst fra TV-reklamerne hvor han har et godt tilbud. Du kan også få mørklægningsgardiner i JYSK.

JYSK sælger alle slags mørklægningsgardiner og lysdæmpende gardiner til soveværelset, og her kan du læse mere om deres udvalg af gardiner til soveværelset og børneværelset.

JYSK mørklægningsgardiner på mål

Først og fremmest kan du i JYSK få gardiner laver på specialmål så de passer lige præcis til vinduerne i dit hjem. Det gælder uanset hvilken gardintype du vælger, så længe det er en af de gardintyper du kan få med mørklægning. JYSK tilbyder disse gardiner med mørklægning:

  • Rullegardiner
  • Lamelgardiner
  • Plisségardiner
  • Færdigsyede mørklægningsgardiner i stof (fås ikke efter specialmål)

De øverste 3 kan du få efter mål, lige præcis som du vil have det og med fuld mørklægning. Der er også den billigere løsning som er at købe færdigsyede stofgardiner der hænger på stang.

Rullegardiner med mørklægning

Rullegardiner er en af de mest populære gardiner at anvende som mørklægningsgardiner. Om dagen når man trækker dem fra/op, så er de næsten usynlige og man kan nyde alt det dejlige lys der kommer ind, men om natten lukker de helt tæt til og der kommer ikke noget lys ind. Herunder kan du se navnene på de modeller der fås hos JYSK hvor prisen variere fra 110-749 kr. pr. gardin og som stiger alt efter størrelse.

  • BOLGA
  • FALSTER
  • YNGEN
  • HOPEN
  • MORS – Mørklægningsgardiner til skråvinduer og ovenlysvinduer
  • HUGLO – Fjernstyret mørklægningsgardin

Der er rig mulighed for at vælge et mørklægningsgardin efter din smag hos JYSK.

Lamelgardiner med mørklægning

Lamelgardiner kan give fuld mørklægning, men det er et lidt atypisk valg som mørklægningsgardin. JYSK har heller ikke et stort udvalg af lamelgardiner med mørklægning, faktisk har de kun en model der hedder FERAGEN der fås i to farver: grå og hvid.

Deres lamelgardiner fås i mange bredder, men kun en højde og generelt er lamelgardiner også bedst at anvende på gulv-til-loft vinduer.

Plisségardiner med mørklægning

Plisségardiner bliver mere og mere populære grundet deres smarte funktionalitet, der gør det muligt at justere dem både i top og bund og altså dermed lukke af for lyset el. vinduet i et afgrænset område.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *