Lang pude til at sove med

Lang pude til at sove med

Der kan være flere gode grunde til at sove med en lang pude. For nogle giver det ekstra tryghed og hygge, for andre kan det være støttende og give en bedre nattesøvn. Vi har taget et kig på de forskellige lange sovepuder man kan få.

Fossflakes lang pude

Fossflakes lang sovepudeFossflakes er kendt for at lave store puder i høj kvalitet. Denne pude er helt aflang og lavet som den optimale lange sovepude. Den kan bruges til at opnå bedre nattesøvn fx hvis man sover på siden og ligger den mellem benene og hovedet på den. For de fleste sidesovere der sover dårligt vil dette hjælpe. De har også lavet en U-pude, som giver samme komfort bare på begge sider.

De lange puder minder umiddelbart meget om hinanden, men det der adskiller Fossflakes fra de andre på listen her, er de mange kvaliteter der kommer med den. Der medfølger et lækkert betræk i bomuldsatin, den kan vaskes ved 60 grader og tørretumbles og så er den astma- og allergivenlig. Puden er 158 cm lang og 45 cm bred og vejer 1700 gram.

Pris: 1.499,00 kr.

Køb Fossflakes lang sovepude

Høie lang multipude

Høie multipude til at sove medHøie multipude er et godt eksempel på en lang pude man kan sove med, men som også kan bruges til andre ting. Den er lidt bredere end Fossflakes sovepude, hvilket gør at den er mere ideel til at bruge som fx pyntepude i soveværelset om dagen eller som pyntepude i sofaen. På grund af størrelsen vil det også være en sjov pude at have på mange børneværelser.

Høies lange sovepude er ligeledes Oekotex 100 certificeret, hvilket betyder at den er astma- og allergivenlig. Den kan vaskes ved 60 grader og tørretumbles. Den måler 150×50 cm og vejer 1400 gram, den er altså en smule mindre end Fossflakes puden. Den koster også lidt mindre, så måske er det et bedre køb for dig der gerne vil spare lidt penge.

Pris: 699,00 kr.

Køb Høie lang sovepude

VidaXL lang sovepude

Kropspude fra VidaXLDen 3. mulighed du har er en rigtig billig sovepude fra VidaXL. Det er ikke den vi vil anbefale hvis man udelukkende vurdere ud fra kvalitet, men hvis prisen har stor betydning for dig er det et godt valg. Er det en pude du kun skal bruge en gang imellem eller som pyntepude, så vil kvaliteten være god nok, men har du planer om at bruge den som støtte oftere så vil den hurtigere blive slidt end de to ovennævnte puder, simpelthen på grund af kvaliteten af materialerne.

Selv puden er også lidt mindre end de 2 andre der er nævnt, i længden måler den 145 cm og i bredden kun 40 cm. Vægten er også mindre, selvfølgelig både på grund af størrelsen, men også på grund af mængden og kvaliteten af fyldet. Der medfølger et vaskbart betræk.

Pris: 249,00 kr.

Køb VidaXL lang sovepude

Hvad kan en lang pude bruges til?

Jeg nævnte at en lange pude kan bruges til mange ting, og det kan den også, faktisk vil jeg mene at alle kan få gavn og glæde af en lækker lang pude, hvad end det er til at sove med, lege med el. til pynt.

Sov bedre med en lang sovepude

Den første og vigtigste ting du kan få ud af en lang sovepude er bedre søvn. Rigtig mange personer hele verden over lider af søvnproblemer og sover dårligt om natten. I nogle tilfælde vil en lang pude at sove med være løsningen.

Graviditet og amning

Den anden og nok mest brugte funktion af lange sovepuder er til graviditet og amning. Den kan nemlig give støtte til gravide i mange forskellige sovepositioner og da søvnproblemer forekommer hos mange højgravide, kan en lang sovepude være guld værd. Ligeledes kan den senere hen bruges til støtte under amning, ens arme og baby kan hvile på pude i forskellige ammestillinger og både skulder og arme vil derfor blive aflastet meget.

Hygge og leg

Sidst men ikke mindst kan de lange puder bruges til kreativ indretning af soveværelse og hjem. Mange bruge lange sovepuder til pyntepuder i fx seng eller sofa, og får man syet en flot betræk til puden kan den virkelig give noget ekstra til indretningen. Man kan også vælge at købe disse store puder til til børneværelset og så vil børnene helt sikkert kunne finde på noget sjovt at lave med dem.

2 kommentarer
 • Thomas siger:

  Hvordan kan det være at prisen er 1099 og når man vil købe 1499

 • Jonathan Lindahl siger:

  Hej Thomas

  Tak for dit spørgsmål.

  Prisen har ændret sig siden vi skrev indlægget. Så prisen på produktet er i dag 1.499 og desværre ikke længere 1.099 kr.

  God weekend! 🙂

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *