King Size seng

King size bed

Den største type seng man kan få, medmindre man får lavet en i specialmål, er en såkaldt King size bed. Navnet er opstået i Amerika, men bruges over hele verden og den måler, hold nu fast, hele 210×210 cm. Det giver rig mulighed for at både dig og kæresten kan ligge og flyde i sengen eller du kan gøre det helt for dig selv.

Vi har fundet de bedste, største og lækreste King size senge som man kan få på nettet i Danmark. De senge vi nævner i guiden kan fås hos Sengetid og Bedre Nætter, Rentefriseng og Dinseng.dk. Sengene er ikke listet i prioriteret rækkefølge.

Norland Prestige Luksus Superior – Kontinentalseng

Prestige Luksus king size sengDet skal ikke være nogen hemmelighed at Norland brandet er blandt vores favoritter her på siden, og det er det da også når det kommer til King Size senge. Det er den velkendte top komfort produceret i Danmark, her bare spredt over hele 210×210 cm. I en boxmadras snakker man ofte om 2 komfortlag, men i denne King size kontinental seng er der hele 3 komfortlag, hvilket både øger levealderen for sengen og komforten markant.

Men komforten er en ting – den ved vi er rigtig god, når man vælger en Norland model – noget andet der også er vigtigt, når man vælger en ny seng, er de valgmuligheder der er, når man sammensætter sengen. Norland Prestige Luksus Superior kan sammensættes mere eller mindre, som det passer dig. Du har følgende valgmuligheder: Vælg mellem forskellige farver, valg af fasthed, for optimal komfort til netop din kropsvægt, vælg mellem latex el. Wonderpur topmadras og ikke mindst typer af sengeben.

Pris: 37.995,00 kr. – Men kan dog af og til fås på et rigtig godt tilbud, op til 50%. Der er rentefri finansiering af sengen med afbetaling over 60 måneder.

Levering: Der er helt gratis levering, men med en så speciel seng må man forvente en lidt lang leveringstid på 20-30 dage. Den bliver leveret i flere del, så den kan komme ind de fleste steder (opgange, elevatorer osv.). Du kan tilkøbe opbæring og montering af sengen. Der er ligeledes mulighed for at få fragtmanden til at tage din gamle seng med retur.

Bonus: Der er altid 25 års garanti ved køb af sengen. Du kan få din seng gratis ombyttet indenfor 40 dage for bare 699 kr.

GÅ TIL FORHANDLEREN

Norland Luksus EL – Elevationsseng

prestige_luksus_elevation_1Var det noget med en king size elevationsseng? Det kan man nemlig godt få, og igen er denne model fra mærket Norland. Det er ikke bare en klassisk elevationsseng, for den er nemlig implementeret med nyere teknologi. Det betyder at du kan styre elevationen i sengen med en app på din smartphone. Desuden er elevationen opdelt i en venstre og højre halvdel, så du og din partner kan indstille hver jeres personlige elevation af sengen. Elevationen er desuden trinløs, hvilket betyder at du kan lave en 100% personlig indstilling.

Du kan selv vælge farve, fasthed, topmadras, ben og om du vil have en sengegavl. Topmadrassen der medfølger er skridsikker, så når du køre op og ned med elevationen sikrer det at topmadrassen bliver liggende i den rigtige position. Du kan se på hjemmesiden (tryk på linket herunder) hvilke muligheder der er for at indstille sengen, og fodende og nakke/ryg kan godt indstilles uafhængigt af hinanden. Madrassen der medfølger er en springmadras med såkaldte pocketfjedre, som er rigtig gode til elevationssenge.

Pris: 42.995,00 kr. er normalprisen, men kan af og til fås med op til 50% rabat. Der er mulighed for rentefri finansiering over en periode på 60 mdr.

Levering: Der er gratis levering af alle elevationssenge hos Sengetid.dk med en leveringstid på 25-30 dage. Mulighed for tilkøb af opbæring og montering, og bortskaffelse af gammel seng.

Bonus: Der er 25 års garanti på sengen og 5 års garanti på motoren. Du kan ligeledes få byttet sengen indenfor 40 dage for et beskedent gebyr på 699 kr.

GÅ TIL FORHANDLEREN

Venus Diamant – Kontinentalseng

Venus Diamant king size sengVenus Diamant er en af luksusudgaverne fra Bedre Nætter, og derfor er det også netop den du kan få som king size bed. Brugerne tager i hvert fald ikke fejl og 162 anmeldelser har givet denne seng næsten 5 ud af 5 stjerner. Sengen er produceret i Danmark med pocketfjedre, som er langtidsholdbart og godt for kroppen. Den har også noget de fleste andre madrasser ikke har, nemlig hele 7 komfortzoner. Det betyder at madrassen er tilpasset i fasthed 7 steder, så din krop får optimal komfort og hvile.

Du har mulighed for selv at sammensætte de forskellige elementer i sengen, fx kan du vælge hvilken fasthed der skal være i henholdvis den ene og den anden side af sengen. Det er en kæmpe fordel hvis dig og din partner foretrækker forskellig fasthed. Udover dette kan du vælge mellem 4 forskellige farver, hvilke ben du ønsker og om du vil have en sengegavl og hvilken. Der medfølger også en topmadras, som forlænger sengens levetid, her kan du vælge mellem 2 forskellige typer som er 8 cm i tykkelsen.

Pris: 30.999,00 kr. med mulighed for finansiering over 20 måneder og det er rentefrit.

Levering: På trods af størrelsen er leveringtiden kun på 12-20 dage, og med gratis fragt. Der er mulighed for at tilkøbe opbæring og montering.

Bonus: På fjedre og bund er der 25 års garanti, ligesom der er gratis ombytning af fastheden på sengen i 100 dage.

GÅ TIL FORHANDLEREN

Essence King Size Kontinentalseng (220×220)

Essence king size bedDen normale standard king size størrelse er 210×210, men har får du altså en monster king size bed på hele 220×220 cm. Det er en rigtig god idé lige at måle om den kan stå på dit værelse inden du trykke på køb-knappen, for 220×220 cm er rigtig meget. Denne king size seng fås i to udgaver, en med højt cover (se billedet) og en med uden cover. Det har betydning for hvordan den ser ud i siderne, med et højt cover ligner det en samlet seng, men uden cover kan du se at sengen er delt i flere dele. Umiddelbart er det pænest med et højt cover, men det koster også lidt mere.

Sengen er Dansk produceret i Horsens. Madrassen i sengen er dobbeltfjedret med pocketfjedre og har 5 komfortzoner, som giver rigtig god komfort til hele kroppen, og især de mest belastede områder som skulder og nakke. Du kan selv vælge farve, sengegavl, topmadras type, sengeben og fasthed af hver side af sengen, så dig og din partner kan få den fasthed i foretrækker i jeres side af sengen. Visse valg kan koste lidt ekstra, da det giver lidt ekstra til enten komfort el. design.

Pris: Normalprisen er 33.999,00 kr. men kan af og til fås på udsalg med omkring 50% rabat. Mulighed for rentefri finansiering over 20 måneder.

Levering: Der er gratis levering og montering og der kan tilkøbes bortskaffelse af gammel seng eller levering på weekenddage. Leveringstiden er estimeret til 4-6 uger.

Bonus: Gratis montering af seng. Der 14 dages fuld returret og 150 dagen komfortgaranti, der giver dig mulighed for at bytte sengen for bare 490 kr.

GÅ TIL FORHANDLEREN

Hvad er størrelsen på en King Size bed?

En King Size seng er den største type af senge i standardmål. En King size seng er 210×210 cm, hvilket betyder den er helt kvadratisk og meget større end en klassisk dobbelt seng, som måle 180×200 cm. Det kan være du er støt på andre mål end 210×210 cm når du har søgt efter King size, det skyldes at sengestørrelserne 200×200 og 180×210 cm fejlagtigt forveksles med størrelsen på en King size seng.

Der findes også senge der har en større størrelse end 210 cm i længden og bredden. Det kan være 200×220 eller 220×220 cm, disse senge vil man også betegne som king size beds, men alt andet i højere mål går ind under senge i specialmål, da der ikke findes andre standardstørrelser på senge.

2 kommentarer
 • Lena Marie siger:

  Hvor finder jeg billeder af de de forskellige gavle til King size bed…. samt de forskellige ben?

 • Jonathan Lindahl siger:

  Hej Lena Marie

  Hvis du går ind på de forskellige produkter (tryk den grønne knap med teksten “GÅ TIL FORHANDLER” ud fra den seng du er interesseret i), så kan du se flere billeder af de forskellige gavle og ben på den pågældende side.

  Håber det kan hjælpe dig, ellers må du endelig sige til. 🙂

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *