Guide: Vælg den rigtige seng fra Dunlopillo

Er du på udkig efter en ny seng til soveværelset? Dunlopillo senge er en efterstræbt sengeproducent, som producerer populære senge i høj kvalitet, hvor du får en god nattesøvn. Men hvad skal du overhovedet holde øje med, når du skal på jagt efter en ny seng? Nedenunder finder du en guide, som kan hjælpe dig med netop dette problem.

Vælg den rigtige størrelse af seng

Inden du forelsker dig i en seng, er det første skridt at overveje, hvilken størrelse din nye seng skal have – Dunlopillo senge fås nemlig i forskellige størrelser. Hvis du fylder meget, når du sover, kan en større seng være ideel for dig, men hvis du har et lille soveværelse, bør du ligeledes overveje, hvor meget plads sengen kommer til at tage.

Hvordan sover du om natten?

Når du skal udvælge en ny seng, bør du også overveje din sovestil. Din sovestil kan nemlig påvirke dit endelige valg. Hvis du har det med at sove på ryggen, kan du overveje en seng, som har en fast madras, som formår at give god støtte. Hvis du derimod sover på siden, kan en blødere madras hjælpe her.

Hvilken type af seng?

Der findes også forskellige typer af Dunlopillo senge. For eksempel findes der forskellige boxmadrasser, kontinentalsenge og elevationssenge. Faktisk er elevationssengene fra Dunlopillo CE-mærket, som blandt andet betyder, at sengene er energibesparende. Du kan læse mere om netop dette inde på schwarz.dk, hvor du kan blive klogere på senge fra Dunlopillo.

Husk dit budget

Når du er på udkig efter en ny seng, bør du overveje dit budget. Dunlopillo fås nemlig i forskellige prisklasser, så hvis du har et strammere budget, kan en mindre seng være ideel for dig frem for en større seng. Det er helt og aldeles op til dig og dit budget.