Bedste graviditetspude i TEST – 2020

Graviditetspude bedst i test

En graviditetspude er en speciel pude udviklet til at støtte og aflaste gravide. Den kan bruges både i sengen om natten for at opnå bedre nattesøvn, men også om dagen når man tager et hvil i sofaen eller trænger til aflastning af kroppen efter en hård dag.

Vi har taget et nærmere kig på de graviditetspuder der findes på markedet i dag, og vurderet hvilke vi synes er de bedste.

Bbhugme graviditetspude (bedst i test)

Bbhugme er nok den mest populære graviditetspude på markedet, det gør ikke altid ting til de bedste bare fordi de er populære, men i dette tilfælde gør det. Bbhugme er testvinderen fordi den kan alt hvad en god graviditetspude skal kunne. Den aflaster i alle tænkelige situationer, den er fleksibel og så er den mere kompakt end de andre graviditetspuder.

Graviditetspuden fra Bbhugme er en lang pude med lækkert aflastende fyld, der gør en tilpas i enhver stilling. Uanset hvem du er og hvilke behov du har kan du med Bbhugme graviditetspuden få den aflastning du har brug for, det skyldes blandt andet at du kan justere længde og hårdhed med de medfølgende binderinge.

Puden kan være så lang som 2,5 meter og er ca. 20 cm i tykkelsen, men det variere alt efter hvor du har placeret bideringene. Der medfølger et betræk i den valgte farve, men der kan købes ekstra betræk ved siden af i andre farver. Det er anbefales at købe et ekstra betræk, så man kan skifte når der skal vaskes.

Pris: 1.399,00 kr. (14 dages gratis prøveperiode)

Køb Bbhugme graviditetspude

Zenkuru kropspude (bedst til prisen)

Zenkuro graviditetspudeEn helt anden form for graviditetspude er en såkaldt U-pude. Sådan en graviditetspude er Zenkuru og så kan den også fås til en rigtig god pris. En U-pude er som navnet antyder formet som et U, den specielle form giver den også mange anvendelsesmuligheder.

Zenkuro kropspude er den bedste graviditetspude til prisen, men den lave pris kan også mærkes på lækkerheden af kvaliteten. Det ændre dog ikke på funktionaliteten og den kan bruges i rigtig mange aflastende stillinger, ligeledes kan den være med til at give bedre søvn til gravide om natten.

Puden kan bruges flere år efter graviditeten til at aflaste andre skavanker eller til sjov og hygge af både børn af voksne. Den måler 140x80x20 cm og fylder derfor godt i sengen el. sofaen. Der medfølger et betræk og der er mulighed for at købe et eller flere ekstra betræk i farven hvid.

Pris: 499,00 kr. (få ekstra betræk for kun 149 kr.)

Køb Zenkuru graviditetspude

Fossflakes Comfort U

Vil du gerne have en U-pude i top kvalitet, så skal du se bort fra Zenkuro puden og i stedet købe Fossflakes Comfort U. Det er nemlig også en U-pude, men prisen er højere og det er kvaliteten af materialet sådan set også. Desuden er Fossflakes graviditetspude designet til at være lidt mere fleksibel, så den har flere anvendelsesmuligheder.

Puden fra Fossflakes er en kæmpe stor U-pude der måler 158 cm i længden x 87 bred x 30 cm tyk. Som du kan se i videoen herover giver dens størrelse mange anvendelsesmuligheder, både under graviditeten, under amning og efterfølgende. Puden er Oekotex certificeret og astma- og allergivenlig. Der medfølger et betræk ved køb af puden og der kan tilkøbes ekstra betræk i mange farver.

Pris: 1.999,00 kr. – 1.499,00 kr.

Køb Fossflakes graviditetspude

Chicco 3-delt graviditetspude

Med Chiccos graviditetspude får du en pude der har langt mere fokus på at støtte og aflaste end hygge. Dermed ikke sagt at den er super behagelig, men den er også kun brugbar under gravidteten. Det er et rigtig godt valg til dig der har mange smerter og ømme muskler under graviditeten, da Chicco-puden kan sammensættes præcis til at støtte dine behov for aflastning både i løbet af dagen og natten. Se en demonstration af pude i videoen herunder.

Du kan nemlig sammensætte graviditetspuden på forskellige måder da den er 3-delt, og kan sættes sammen på forskellige måder med velkro. Det gør at den giver endnu bedre aflastning til præcis dine problemer. Den kan blandt andet sammensættes så den støtter især hoved, nakke, mave, ryd, hofte, ben og ankler. Kombinationerne er mange og det er aflastningsmulighederne derfor også.

Pris: 799,00 kr.

Køb Chicco graviditetspude

Fossflakes aflang graviditetspude

Fossflakes graviditetspudeFossflakes U-pude er den ultimative graviditetspude, men den er også stor og fylder meget. Alternativet til den er deres aflange graviditetspude eller sovepude om man vil, den er noget mindre men kan give god støtte især under søvnen. Den er lavet af præcis de samme materialer, allergivenlig og OEKO-TEX certificeret hvilket gør den ideel til brug af gravide og babyer. Den er også nemmere at have med i sofaen og samtidig give plads til sin partner, da den er lidt mindre.

Puden måler 158 cm i længden og 45 cm i tykkelse. Den kan bruges til aflastning af maven og til at ligge mellem benene, hvilket er et af de steder der er vigtigst at aflaste under graviditeten. At placere en aflang sovepude mellem benene om natten giver også meget bedre komfort om natten, hvor man sent i graviditeten kan have store problemer med at sove ordentligt.

Puden er i øjeblikket udsolgt hos Mamamilla, men den kan i stedet fås hos Coop Shopping.

Pris: 1.099,00 kr.

Køb Fossflakes graviditetspude

Håber vi har hjulpet dig med at vælge den graviditetspude der passer til dig. God fornøjelse med dit valg, hvad end det er.

Kilde: https://www.ugeforuge.dk/graviditetspude/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *