Få professionel hjælp til dit byggeprojekt

At bygge et hjem eller en virksomhed er altid spændende. For det er ikke blot en bygning, der skal bygges. Det er rammerne om en families liv eller en arbejdsplads. 

Derfor er det alfa og omega, at alle dine planer og drømme i forhold til byggeriet bliver opfyldt på bedste vis. Dog kan det være svært selv at overskue hele byggeprocessen, hvorfor det kan være en god løsning at hyre en entreprenør Århus eller en entreprenør fra et andet sted i landet. 

Sådan kan en entreprenør hjælpe dig med byggeriet

En entreprenør kan typisk hjælpe dig med byggeriet på to måder. Nogle entreprenører tilbyder måske kun en af løsningerne, mens andre tilbyder begge løsninger. Det er altså op til dig at finde den rette løsning og den rigtige entreprenør til dit projekt.

Totalentreprise

Med totalentreprise får du bygget efter dine ønsker og idéer. Du kommer med idéerne, og entreprenøren sørger for at udvælge en arkitekt, ingeniører og underentreprenører. Har du eksempelvis nogle samarbejdspartnere, som du gerne vil have med i projektet, kan entreprenøren sagtens medtage disse. 

Derudover sørger entreprenøren for at lede hele projektet lige fra projektering til myndighedsbehandling, udførelse og aflevering. Entreprenøren står altså for at koordinere og planlægge i et tæt samarbejde med dig og samtlige samarbejdspartnere m.m. 

Hovedentreprise

Vælger du hovedentreprise, så er dette baseret på, at du kommer med et færdigudarbejdet projekt i form af tegninger og en beskrivelse af byggeprojektet. Du har allerede dine egne rådgivere, der afklarer samtlige myndighedsforhold. 

Entreprenøren, der står for hovedentreprisen, står for ledelsen af byggeprojektet lige fra opstart til aflevering. Det er altså entreprenørens ansvar at koordinere og planlægge alt arbejde på byggepladsen.