Ekstra stor kæmpe seng (Queen Size og King Size)

Store kæmpe senge

Hvem har ikke på et eller andet tidspunkt bare drømt om at have en kæmpe stor seng med uendelig meget plads stående i deres soveværelse. Well, nu har du muligheden for at købe den seng, for i denne guide anbefaler jeg de bedste kæmpesenge og fortæller dig hvor du køber dem. Jeg har selv en ekstra stor seng derhjemme på 210×210 cm.

En standard dobbeltseng har en størrelse på 180×200, så vi starter selvfølgelig med nummeret større end det 180×210 cm, og så bevæger vi os ellers op i størrelse. Helt op til en længde og bredde på 220×220 der er den største sengestørrelse man kan få i standardmål. Det er også muligt at få senge el. madrasser der kan nå langt over 240 cm, men så er vi også ude i det der hedder specialmål. Se alle mulighederne for at få en kæmpe seng herunder.

Ekstra stor kontinentalseng (180×210) – Dobbeltseng med ekstra længde

Stor kontinentalsengDen klassiske kontinentalseng kan få i mange størrelser, og faktisk fås den også i størrelser så store som 180×210 cm. Godt nok giver det kun 10 cm i forhold til en klassisk størrelse dobbeltseng, men det kan også betyde meget og er man kun en der skal ligge at flyde i den, så kan man jo passende “nøjes” med denne størrelse. Denne seng købes ofte af ekstra høje personer der har brug for den ekstra benplads.

Vi har kigget på de bedste kontinentalsenge for dig, og hvis du vil have en kontinental seng, så vil jeg anbefale at bruge vores test som udgangspunkt. I testen taler vi blandt andet varmt om Copenhagen Opera Kontinentalseng fra Bedworld og Solveig Kontinentalseng fra NordicDream der begge fås til en god pris og ofte kan findes på tilbud hos shoppen. Se alle vores anbefalinger med billeder herunder.

De 3 bedste dobbeltsenge med ekstra længde

Find og se alle ekstra store kontinentalsenge hos: Dinseng.dk og Sengefabrikken.dk

Queen Size seng (200×200) – Dobbelt seng med ekstra bredde

Queen size seng størrelseNår man skal ud i det lidt mere ekstreme, så kan man starte med at kigge på en såkaldt Queen Size seng. En Queen Size seng er oprindeligt et amerikansk begreb, men vi har taget det til os i Danmark og det dækker over en seng i størrelsen 200×200 cm. Det er altså en helt firkantet seng, som man kan ligge 2 mennesker og flyde max i.

VI har taget et kig på de forskellige Queen Size beds der er på det danske online marked. Den bedste Queen size seng på markedet har vi vurderet til at være enten Trysil Kontinentalseng fra Sengefabrikken eller Casablanca Kontinental fra Drømmeland til en pris på bare 14.995,00 kr. Det er ligeledes den bedste Queen seng til prisen, da du i øjeblikket får en rabat på 55%.

King Size seng (210×210 el. 220×220) – Dobbeltseng med ekstra længde og bredde

King size seng størrelseEn King Size seng er den ultimative størrelse, i hvert fald så længe vi bevæger os indenfor standard mål. Igen er vi ude i at det er en amerikansk opfindelse at kalde det King Size og det svare til en størrelse på 210×210 cm, men kan også fås helt op i størrelsen 220×220. Den eneste forskel fra Queen Size er sådan set at den er 10-20 cm større i både længde og bredde, men det er også en del og det vil være muligt for hele familien at sove sammen i en King Size bed.

Som nævnt kan man altså få King size senge i to forskellige størrelser. Vil du have en i størrelsen 210×210 som man kan få ved de fleste online sengeforhandlere, så er der mere eller mindre frit slag til at vælge blandt dem. Vil du i stedet have den helt store model på 220×220, så er det ikke alle sengebutikker der føre sådan en stor model, men herunder kan du se hvor du finder den bedste seng i den størrelse.

Find og se alle King Size senge hos: Dinseng.dk og Sengefabrikken.dk

Snefrid Fjäll Kontinentalseng fra NordicDream

Bedste seng på 220×220 cm

Kæmpe seng i specialmål

Madrasser og senge specialmålDu kan også få store og skæve størrelser i mange forskellige specielmål. Det er ikke muligt at købe senge og madrasser i specialmål alle steder. Den eneste online shop der sælger madrasser i specialmål er Sengefabrikken.dk, her kan du til gengæld få alle mulige størrelser fra 39-275 cm i bredden og 120-300 cm i længden. Vælg mellem mange forskellige kombinationer i længden.

Find og se alle senge og madrasser i specialmål hos Sengefabrikken.dk

 

10 kommentarer
 • Karen Hedegaard Mortensen siger:

  Er sengefabrikken den eneste der laver senge der er større end King Size. Hvem skal man ellers henvende sig til, hvis man gerne vil hane en 240 x 200 seng?

  På forhånd tak for svar.

  • LasseKH siger:

   Hej Karen.

   Mange tak for dit spørgsmål. Så vidt jeg ved er Sengefabriksudsalg.dk det eneste sted hvor man kan bestille det direkte online. Du kan også prøve at kontakte en anden online shop og høre om det er en opgave de kan klare. Det ved at der er mange af dem der er åbne for.

   Håber det var svar nok.

   Mvh Lasse

 • Helle justese siger:

  Jeg søger en høj 210: 210 med højde på ca 120 høj King size

  • LasseKH siger:

   Hej Helle.

   Tak for dit spørgsmål. Jeg tror ikke man kan få en så stor og høj seng samtidig, i hvert fald ikke som en standard seng. Du kan vælge at få leveret sengen med ekstra høje ben, så kommer du op omkring de 76 cm ellers må du prøve at kontakte en af leverandørerne og høre om det er muligt.

   Mvh Lasse

 • Jeanette siger:

  Hej.

  Hvad ligger prisen på en seng i målene 220*275cm?

  • LasseKH siger:

   Hej Jeanette

   Man kan ikke købe hele senge i specialmål, men du kan få madrasser i specialmål. Jeg er dog ikke sikker på at man kan få madrasser i specialmål i den nævnte kombination. Der må du tage kontakt til de enkelte forhandlere og høre om de kan hjælpe dig.

   Mvh Lasse

   • Camilla siger:

    Hej. Kan i lave en seng i målene 200 lang 275 bred? Eller hvad er det tætteste vi kan komme derpå?
    Desuden vil jeg høre om I laver madrasser/topmadrasser der passer på målene?

   • Monica siger:

    Hvad koster en topsmadras samt rulle madras i str.240×200 og lagner ?

 • karen bøhrnsen siger:

  Hejsa

  Kan man få Kings Size 210×210 som elevationsseng?

 • Lars siger:

  Kan i lave en god madras der er 220cm i længden og 300cm i bredden?

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *