Det lækreste soveværelse med praktiske løsninger

Har I et lille soveværelse, I godt kunne tænke jer at udnytte bedre? I hjem, hvor rummene måske ikke er så store, kan det være svært helt at gennemskue, hvordan man bedst udnytter pladsen. Mange sætter pris på et soveværelse med en stor seng og god opbevaring, men hvad er der egentlig af muligheder? I kan naturligvis gå ud for at købe en sengeramme, der passer nogenlunde, men har I overvejet at få bygget en seng helt fra bunden?

Det kan være en opgave for en møbelsnedker, hvis I gerne vil have lavet en seng til soveværelset, der har lidt specielle mål – og madrassen skal naturligvis passe til. Snedkere er måske ikke dem, I lige kender flest af, men så kan I med fordel kigge på Byggeli, hvor I kan få tilbud fra en række snedkere, der kan løse opgaven for jer – så kan I vælge det, der passer jer bedst.

Optimal opbevaring

En ting er, at sengen er på plads rent størrelsesmæssigt – men har I egentlig plads til tøj og andre ting, I gerne vil opbevare i soveværelset? En mulighed er, at I får lavet indbyggede skabe, som ikke optager specielt meget plads i rummet, samtidig med de virkelig giver jer meget opbevaringsplads. Hvis det er helt umuligt at få plads til, må I tænke i lidt mere kreative baner.

En mulighed kunne være, at I forhøjer jeres seng, så der bliver plads til opbevaring under den. Det kan være svært at visualisere, hvis man ikke har en idé på tegnebrættet, men det er her, en snedker kan vise sig at være en værdifuld samarbejdspartner, da denne formentlig vil kunne give jer gode råd og idéer til, hvordan I kan løse den udfordring. Der er også noget fedt ved at have møbler, der er unikke og ikke kan købes i de gængse møbelvarehuse.