Den optimale seng til lille soveværelse el. lejlighed

Urban Unlimited 3500 - Kontinental - 140x200

Sengen er et af de møbler i hjemmet der optager allermest plads, og det kan være et stort problem hvis du bor i en lille lejlighed eller kun har et lille soveværelse til rådighed. Men der findes forskellige smarte senge til små værelser og lejligheder og vi kommer til at gennemgå dem i denne artikel, og så finder du forhåbentlig us af hvilken seng du skal vælge til dit soveværelse.

Smart skabsseng

En skabsseng er nok det smarte valg hvis du ikke har meget plads i din lejlighed eller på dit værelse. En skabsseng fungerer nemlig på den måde at når du ikke bruger den så kan du folde/klappe den op, så den står op ad væggen der hvor den er placeret i hjemmet. Netop fordi man folder en skabsseng op ad væggen kaldes det også nogle steder for en vægseng. Vi har lavet en mere uddybende guide til valg af vægsenge, hvor du kan se hvilke muligheder der er, samt hvilken vi anbefaler som den bedste.

Godt nok fylder en skabsseng udfoldet det samme som en almindelig seng, og du skal derfor stadig sørge for at have plads til det i dit lille hjem. Der hvor den er smart er om dagen hvor du ikke skal sove, for så folder du den bare op ad væggen og wupti er der massere af plads til at bevæge sig rundt på. En skabsseng er ikke blandt de billigste senge, men den er virkelig praktisk at have i en lille lejlighed. Er du en ung studerende der lige er flyttet hjemmefra, kan du godt være at du skal se på nogle af de andre alternativer i denne artikel som er lidt billigere. De smarte skabssenge koster fra 7.999 kr. i enkeltmandsstørrelse og fra 11.999 kr. i dobbeltsengsudgaven, og de kan få i bredder på 90, 120, 140, 160 cm.

80 cm boxmadras

Denne løsning er til dig der bor alene i en lille lejlighed, da det er en enkeltmandsseng. Normalstørrelsen på en enkeltmandsseng er 90 cm i bredden, men de fleste boxmadrasser kan fås helt ned i 80 cm i bredden. Det betyder altså at man får en noget mindre seng, der dermed også fylder mindre på værelset. En boksmadras er altid grundlag for en dejlig seng og hvis du supplere med en rigtig lækker topmadras, så får du faktisk en seng der komfortmæssigt er på niveau med en helt almindelig seng.

Lille dobbeltseng

Køjeseng til voksne

Køjeseng til lille børneværelse

Lav din egen seng

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *