Brunt sengetøj

Generelt er det godt at holde soveværelset i lidt mørkere nuancer end resten af hjemmet, da det skaber mere ro i hovedet og dermed giver ro på når man skal sove. Et brunt sengetøj kan være med til at give soveværelset et lidt mørkere udtryk, og der er mange nuancer af brun så du kan finde en nuance der passer til din smag og ikke mindst din soveværelsesindretning.

Brunt bambus sengetøj

Nogle vil beskrive bambus som et vidunder materialer, men det er måske lige at strække den. Med det sagt så har bambus nogle rigtig gode egenskaber når det kommer til sengetøj. Dette brune bambus sengesæt er nemlig åndbart, anti bakterielt og så føles det blødt som silke. Det kan også hjælpe dig med at temperaturregulere både på varme sommernætter og kolde vinternætter.

Dette bambus sengetøj laves af det danske mærke Rex Sengetøj der har specialiseret sig i at lave kvalitetssengetøj til de danske familier, derfor fås sengetøjet også til både babyer, børn og voksne. Alt sengetøjet er desuden OEKO-TEX 100 certificeret, hvilket betyder at det er testet fri for mere end 300 miljø- og sundhedsskadelige stoffer. Det betyder også at det er godkendt til babyer fra 0 år.

Økologisk bomuldssengetøj i brun

Bag dette økologiske bomuldssengetøj står det danske brand Dawn Design der udvikler helt unikt sengetøj med fokus på kvalitet og bæredygtighed. Dette sengetøj har undergået en Stay Fresh behandling med det naturlige stof sølvsalt under fremstillingen, hvilket betyder at det kan holde sig friskt i længere tid end almindeligt sengetøj. Effekten bliver ikke vasket ud af sengetøjet grundet den måde sølvsalt fungerer på.

Bomuldet er GOTS-certificeret og økologisk, og udover Stay Fresh egenskaben byder det på åndbarhed og temperaturregulerer. Det føles dejligt let at sove i og det vil det gøre igen og igen. Du kan læse endnu mere om den unikke Stay Fresh behandling på Dawn Designs hjemmeside.

Naturligt brunt hør sengetøj

Hør er et fantastisk let materiale, det er de andre materialer også, men hør giver også meget tydeligt fornemmelsen af at være let og luftigt. House of Haydn laver udelukkende tekstiler af hør og hamp, herunder også deres hør sengetøj.

Hør sengetøj har også mange gode egenskaber, som naturlige materialer som regel har. Blandet andet vil dit brune sengetøj i hør sørge for bedre luftgennemstrømning om natten og have en anti-bakteriel effekt. Hør sengetøjet fra House of Haydn er lavet af overskudsmaterialer i EU af EU certificeret hør, hvilket betyder at det i det hele taget har en meget bæredygtig værdikæde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *