Beige sengetøj

Beige er en moderne farver der er populær at bruge i hjemmet. Beige sengetøj giver også en rolig dæmpet lys farve til soveværelset der hjælper med at skabe en rolig stemning i det rum hvor det handler om at få absolut mest ro på. Her på siden kan du få et overblik over forskelligt beige sengetøj, hvor vi første og fremmest har udvalgt 5 af de bedste sengesæt i beige.

Beige bambus sengetøj

Bambus er blevet et af de mest populære tekstiler både til tøj, men i særdeleshed også som sengetøj. Bambus har som tekstil helt unikke egenskaber, som Rex Sengetøj har valgt at bringe videre til dig som forbruger, så du kan få en bedre søvnoplevelse.

Dette beige sengesæt i bambus har de helt unikke egenskaber at det hjælper dig med at regulere temperaturen under dynen, hvad end det er en varm sommeraften el. en kold vinternat. Derudover er det helt allergivenligt og OEKO-TEX certificeret med standard 100, så du og dine børn trygt kan sove i det vidende det er blevet testet fri for mere end 300 sundhedsskadelige stoffer.

Farven hedder hos Rex Sengetøj også beige og sengesættet fås i de 5 gængse størrelser: 140×200, 140×220, 200×200, 200×220, 220×240, samt baby bambus sengesæt og junior bambus sengesæt i beige.

Bomuld sengesæt i beige

Dette lækre sengesæt i farven beige er fra den lille brand Dawn Design der har valgt at specialisere sig i at lave lækkert sengetøj til alle i GOTS-certificeret økologisk bomuld. Det er temperaturregulerende, let og åndbart og så har det en Stay Fresh behandling der holder dit sengetøj friskt i længere tid.

Stay Fresh behandlingen er unik for Dawn Design sengetøj og den er med til at dræbe 99,9% af alle bakterier der får dit sengetøj til at lugte, hvorfor det holder sig friskt længere. Behandlingen finder sted under fremstillingen, hvor sengetøjet bliver tilsat sølvsalt der er et naturligt stof og har egenskaber der tiltrækker og dræber bakterier. Dette beige sengetøj er meget bæredygtigt da det

Farven hedder Walnut, men har en beige nuance. Sengesættet fås i 5 forskellige størrelser: 140×200, 140×220, 200×200, 200×220, 220×240. Derudover fås det også som beige baby sengesæt og beige junior sengesæt.

Beige hør sengetøj

House of Haydn laver tekstiler i bæredygtige materialer som hamp og hør. I hør laver de blandt andet sengetøj og sengesæt, hvilket materialet egner sig særdeles godt til grundet dets unikke egenskaber, som jeg kommer ind på i næste afsnit. Det hør der bruges af House of Haydn er fremstillet i EU og certificeret, og så er hør et helt naturligt materiale.

Hør sengetøj har egenskaber som åndbarhed, anti-bakterial virkning og så er det særdeles slidstærkt. Hør giver også kroppen en helt fantastisk let fornemmelse og er meget blødt når det er anvendt som tekstiler, i f.eks. dette beige sengesæt. House of Haydn laver deres sengetøj har overskudsmateriale fra andre ting der bliver produceret af hør, hvilket går det yderst væredygtigt.

Farven som de kalder for Pearl hos House of Haydn fås i tre af de mest gængse sengesæt størrelser: 140×200, 140×220, 200×220, dog ikke til baby og børn, da de ikke laver junior sengetøj og baby sengetøj.

Økologisk sengetøj i hør – beige

Endnu noget sengetøj i hør, denne gang fra mærket Maaho der laver boligtekstiler til mange formål. De laver sengetøj i flere forskellige størrelser og farver alt sammen i 100% økologisk fransk hør der er OEKO-TEX certificeret og GOTS-certificeret. Her får du altså noget hør sengetøj i rigtig høj kvalitet.

Hør føles dejligt let og luftigt mod kroppen og dig der godt kan lide følelsen af frihed når du sover, så er hør sengetøj et godt valg. Derudover har dette beige sengetøj i hør og de gode egenskaber at det er åndbart og antibakterielt.

Farven kaldes af Maaho for Creme, men minder meget om beige i nuancen. Du kan vælge sengetøjet i størrelser der passer til de fleste dyner og tilkøbe et eller flere pudebetræk dertil. Fås IKKE som baby sengeæt og junior sengesæt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *