Bedste topmadras i TEST – 2020

Topmadras bedst i test

En topmadras er den ultimative opgradering af din seng. Hvis din klassiske madras er ved at blive grim eller slidt eller hvis du bare vil have den ekstra komfort når du sover, så er en topmadras den helt rigtige vej at gå. Vi har fundet frem til den bedste der er på markedet, den bedste til prisen og den billigste, samt et par andre alternativer der bestemt også kan anbefales.

Vi har i toppen af artiklen vist den bedste topmadras på markedet og den bedste topmadras til prisen, men det er ikke de eneste topmadrasser vi anbefaler. Herunder kan du læse mere om testvinderne og yderligere 3 topmadrasser vi anbefaler, her i blandt den billigste på online markedet.

I guiden til valg af topmadras har vi kigget på mange forskellige topmadrasser som alle kan købes på nettet. Vi har særligt kigget hos nogle bestemte online forhandlere som leverer topmadrasser i topkvalitet. Følgende forhandlere har vi været forbi i udarbejdelsen af denne topmadras guide: Sengetid, Bedre Nætter,

Norhland Luksus Wonderpur Topmadras (Testvinder)

Norhland Luksus topmadras wonderpur latexNorland er en luksus serie indenfor senge og madrasser. Det er dansk produceret i flot og stilfuldt nordisk design. Deres Luksus Wonderpur topmadras giver en helt fantastisk komfort med sin 10 cm tykkelse, som former sig efter kroppen da indholdet består af memoryskum. Desuden er den lavet i bambus betræk som let kan tages af og vaskes. Madrassen er certificeret med OEKO-TEX 100, som er en fremragende certificering af have på en topmadras man bruger mange timer på hver nat.

Topmadrassen Norland Luksus Wonderpur fås i mange størrelser, der kan gøre en hver seng bedre og mere komfortabel som var den helt ny. Størrelserne topmadrassen fås i er: 80×200, 90×200, 90×210, 120×200, 140×200, 160×200, 180×200 og 180×210. Var det alle sengestørrelser? Ja det var det, i hvert fald alle de klassiske sengestørrelser. Der er oven i hatten 5 års garanti på alle størrelser.

Pris: Prisen ligger på denne topmadras fra 4.295 kr. men af og til kan de fås billigere, når de er på tilbud. Der mulighed for en rentefri afbetalingsmodel på fx 36 måneder.

Levering: Du får madrassen leveret helt gratis som en del af købet indenfor 20-35 dage fra bestilling. Levering sker til kanstenen men man kan betale ekstra for op- el indbæring, montering og bortskaffelse af evt. gammel madras/seng.

GÅ TIL TOPMADRASSEN

Norhland Signatur Topmadras (Bedst til prisen)

En simpel, billig topmadras i god kvalitet er hvad man får her. Madrassen er 7 cm tyk og har en kerne af latex, der gør at den er ventilerende. Betrækket kan nemt tages af og vaskes skulle det blive misfarvet. Stoffet er desuden certificeret med OEKO-TEX 100 Standard, så alle kan sove på denne dejlige topmadras.

Topmadrassen fås i mange forskellige størrelser, så der vil være mulighed for at bruge den til din nuværende seng eller på en ny seng du skal us at købe på et andet tidspunkt. Det størrelser topmadrassen fås i er alt fra den mindste 80×200 cm til den største på 180×210 cm. Desuden kommer topmadrassen i alle størrelser med en 5 års garanti.

Pris: Denne topmadras fås til priser fra 3.795 kr. alt afhængig af størrelsen. Der er også mulighed for at at købe på afbetaling rentefrit over fx 36 måneder.

Levering: Levering af alle produkter er 100% gratis og sker til nærmeste kantsten. Der kan tilkøbes ydelser som op- og indbæring, montering og afskaffelse af din gamle topmadras og seng. Leveringstiden er 20-35 dage.

GÅ TIL TOPMADRASSEN

Mayan

Mayan Green topmadrasLatex er et af de mest populære valg når det gælder topmadrasser, forståeligt nok da det giver en rigtig god komfort. Mayan Green Cloud er ikke bare en super komfortabel topmadras, men også en 100% organisk latex fyldt topmadras, som er er OEKO-TEX certificeret samt certificeret af Rainforrest Alliance. Det er den eneste topmadras du kan få som er lavet af 100% CO2 neutralt latex.

Topmadrassen har medium fasthed og giver derfor en fremragende komfort for langt de fleste personer. Den er super blød og lækker at ligge på og former sig hurtigt perfekt efter din kropsform. Mayan Green Cloud fås i 160×200, 180×200, 180×210 cm og desværre ikke i de helt små størrelser, til gengæld fås modellen Mayan Green i alle normale størrelser helt ned til 80×200 og forskellen på de 2 madrasser er ikke særlig stor.

Pris: Du kan få denne økologiske topmadras til priser på mellem 3.899,00 – 8.499,00 kr. Der vil ofte være mulighed for at få dem billigere, da de er på tilbud. Der er ligeledes mulighed for at købe topmadrassen på afbetaling over fx 10 måneder.

Levering: Der er gratis fragt og leveringstiden er kun 8-15 dage. Du bliver ringet op når fragtmanden er ved at være fremme.

Bonus: Eneste 100% miljøvenlige topmadras. Der er prisgaranti, så hvis du finder den billigere et andet sted matcher Bedre Nætter prisen. Du har 100 dages prøvetid, så hvis du ikke er tilfreds kan du få produktet byttet.

FÅS IKKE LÆNGERE

Temprakon Advance

Temprakon Advance topmadrasTemprakon er en helt unik type topmadras der ventilere ekstra godt og dermed forhindre hedeture på de varme sommer nætter. Topmadrassen har en 40mm kerne og er certificeret med den dobbelte Space-certificering, som er det der gør at den holder en behagelig temperatur hele natten, hele året rundt. Men udover det giver den også enestående støtte og komfort til dig der gerne vil sove i en behagelig stilling. Den har også andre certificeringer, det er Nomite og OEKO-TEX certificeringen.

Du kan få topmadrassen i de fleste mål: 80×200, 90×200, 140×200, 180×200 og 180×210 cm. Kernen i madrassen er lavet af det trykudlignende skum Waterlilly. Waterlilly er specielt udviklet til at udligne trykket på kroppen, så der ikke er nogle dele der bliver over- el. underbelastet under søvnen. Det former sig efter kroppen, så du har større alle vegne.

Pris: Prisen ligger på mellem 3.995 til 8.895 kr. alt afhængig af størrelsen. Der er mulighed for finansiering over flere måneder og ofte kan madrassen fås på tilbud med op til 25% rabat eller mere.

Levering: Der er gratis levering på denne madras. Leveringstiden er 2-8 hverdage og chaufføren ringer kort før han ankommer så du er klar til at tage imod.

Bonus: Du har 100 dages prøveperiode med denne topmadras og prisgaranti skulle du finde den billigere et andet sted.

GÅ TIL TOPMADRASSEN

1 kommentar
  • Flemming Thomsen siger:

    Jeg har en seng i bredden 100 cm
    Kan der fremstilles en super topmadras i denne bredde

  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *