Bedste snorkeskinne i test

Bedste snorkeskinne i test

En snorkeskinne er til dig der har problemer med snorken om natten. Måske vækker du din partner eller andre huset, ja måske vækker du dig selv grundet din snorken. Det er næsten værst hvis det er forstyrrende for din egen søvn, og så er det vigtigt at få fundet en løsning på det hurtigt. En løsning kan være en snorkeskinne, vi har testet og findet de bedste snorkeskinner.

Znore snorkeskinne (testvinder)

ZNORE snorkeskinneZnore er meget hurtigt blevet den mest populære snorkeskinne i Danmark. Det er der flere grunde til og vi kan da lige nævne nogle af dem: Du har tilfredshedsgaranti når du bestiller snorkeskinnen fra Znore, så hvis den ikke virker kan du få pengene tilbage. De er CE-godkendte og BPA-frie og så er det markedets bedste pris på en snorkeskinne (endnu bedre bliver prisen hvis du bruger rabatkoden nedenfor). Det er ikke bare et stunt når de påstår den virker, for Odense universitets hospital har nemlig testet den, med effektiv virkning.

Du kan købe 1, 2, 3 el. 4 snorkeskinner på en gang, jo flere du køber jo mindre bliver stykprisen også. Den dokumenterede effekt en snorkeskinne kan have er mindre snorke, færre tilfælde eller ingen snorken. Den kan give både dig og din partner en langt bedre søvn hver nat.

Pris: 123,75-249,00 kr. pr. stk. Rabatkode: PA15TX (spar 15% ved køb af min. 3 stk.) el. PA10TX (spar 10% uanset antal)

Fås KUN hos Znore

Snoreeze snorkeskinne

SNoreeze snorkeskinneSnoreeze laver ikke bare en snorkeskinne men har specialiseret sig i en lang række produkter der alle kan være med til at stoppe snorken, her iblandt er der snorkespray og næsespiraler. Men nu skal det dreje sig om deres snorkeskinne. Lad os starte med det praktiske, den sælges i pakker a 1 stk. og der er ikke nogen mængderabat på køb af flere. Det er derfor en meget dyr anti snorkeskinne, men den virker dog stadig godt som en snorkestopper om natten.

Snorkeskinnen fra mærket Snoreeze er BPA-fri, fri for latex og CE-mærket, så den har samme mærkninger som Znore anti snorkeskinnen, men igen er prisen meget højere. Den kan bruges i op til 180 dage i træk og dermed holde dig fri for snorken i et halvt år. Som enhver anden snorkeskinne bør den ikke bruges af personer under 18 år.

Pris: 377,00 kr.

Fås hos Med24

Virker en snorkeskinne?

Et spørgsmål mange stiller sig selv når de får anbefalet en snorkeskinne er om det overhovedet virker? Er det det rene fup og fidus eller virker det rent faktisk? Det korte svar er: Ja, det virker! Men det er nemt bare at sige, så derfor uddyber jeg lige svaret lidt, så du føler dig mere tryg ved at købe en snorkeskinne og se om det er noget for dig.

En snorkeskinne virker på den måde at den hjælper med at skubbe underkæben blidt frem under søvn, og dermed åbner den op for luftvejene. Dette kan være nok til helt at stoppe snorken, men bør som minimum gøre at man snorker mindre og lavere end før, til glæde for en selv og ens partner. Du kan herunder læse om andres erfaringer med en snorkeskinne.

Erfaringer

“Min snorken er ikke helt væk, men er blevet betydelig mindre. Smart produkt.”

“Jeg købte en snorkeskinne til min mand, og det har hjulpet os rigtig meget med at få sovet igennem.”

“Trofast bruger af Jeres snorkeskinner på andet år. Tak for god service.”

“Min snorken er ikke helt væk, men er blevet betydelig mindre. Smart produkt.”

“Jeg købte en snorkeskinne til min mand, og det har hjulpet os rigtig meget med at få sovet igennem.”

Apotek eller tandlæge?

Et andet spørgsmål der måske vil dukke op i dit hoved, kan være om det er fint nok at købe en på apoteket el. online eller om du skal gå til din tandlæge og få lavet en specialskinne. Jeg ved godt at vi anbefaler at købe det online og måske er lidt farvet, men lad mig bare sige med det samme at du IKKE skal gå til tandlægen. Prøv en standard snorkeskinne først og se om det har den ønskede effekt på dig. Hvis ikke det har det, så kan du overveje at gå til tandlægen, men regn med at det bliver en noget højere regning du får med hjem derfra.

Snorkeskinne pris

Du kan se priser på de snorkeskinner vi har anmeldt herover, og som du nok har bemærket kan der være stor forskel i prisen på snorkeskinner. Znore er den absolut billigste snorkeskinne på markedet med priser helt ned til 149 kr. stk. ved køb af flere styk. TIl gengæld kan prisen også ligge et godt stykke over 2-300 kroner, hvis du vælger en anden snorkeskinne og Znore koster da også 295 kr. hvis du kun køber en snorkeskinne.

Du må regne med at en snorkeskinne giver både dig og din partner en meget bedre søvn hver nat og at pengene dermed er givet godt ud, fordi i er udhvilet. Det vil helt automatisk også betyde at i bliver mere effektive og kan arbejde mere eller opnå mere i løbet af en dag. Man skal derfor ikke tænke for meget over prisen, den er lav i forhold til den belønning man får.

1 kommentar
  • Henrik Pedersen siger:

    I har lavet en test af snorkeskinner Er snorban med i den? Er znore og snorban samme produkt
    Mvh

  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *