Bedste rejseseng i TEST 2019 – Hvilken er bedst i test?

Rejsesenge til weekendovernatning og ferie

Godt nok holde vi os mest på soveværelset når vi skriver artikler og guides her på siden, men af og til er der brug for at kunne rykke ens soveværelset midlertidigt og det gælder især for babyer og børn når de skal passes ude. Vi har taget et kig på de forskellige rejsesenge der er og fundet frem til de bedste, som vi har skrevet om herunder.

Babysam Bekids Dream1 rejseseng

Bedst til prisen

BeKids DREAM1 rejseseng fra BabysamBabysam er lig med god kvalitet stortset uanset hvad man skal have til baby. Derfor er deres rejseseng fra Bekids som hedder Dream1 også et rigtig godt bud på den bedste rejseseng. Der er ikke den store forskel på rejsesenge ofte bliver de kun dyrere hvis der er en række ekstra funktioner på sengen. Denne rejseseng fra Babysam er en billig udgave og kan alt det en rejseseng skal kunne.

Bekids Dream1 er en rejseseng i rigtig god kvalitet, lavet i slidstærkt materiale og til børn der vejer op til 15 kg ca. 2 år gammel. Net i siderne af sengen gør at der kommer meget luft igennem, så man kan være sikker på at barnet ikke får det for varmt. Denne rejseseng er til indendørs brug og nem at slæbe rundt. Den fylder meget lidt og man kan tage posen på skuldrende og bære den som en rygsæk, hvilket gør det nemt at transportere den uanset om man er i bil, cykel, tog eller på gåben. Med følger der en vatteret bundplade og en transporttaske, til gengæld medfølger der ikke en madras, men det kan købes ved siden af.

Pris: 399,95 kr. (fri fragt)

Gå til rejseseng

Babytrold weekendseng

Bedst i test

Babytrold weekendseng testvinderBabytrold er et kendt dansk babymærke, der lavet alverden ting til babyer. Mærket forhandles hos Coop Shopping og her kan man også få deres weekendseng. Nu tænker du måske, er en weekendseng noget andet end en rejseseng? Nej det er sådan set ikke, det er bare to forskellige navne for samme type seng. Babytrolds weekendseng kan også foldes sammen og medbringes når baby skal sove ude af huset. Weekendsengen er i 2018 blevet kåret til den bedste weekendseng af Vores Børn.

Sengen er lavet i slidstærkt nylon, der tåler lidt af hvert. Barnet kan godt sove i sengen uden en madras, men det er mere komfortabelt med en madras. Der medfølger desværre ikke en madras, men der er mulighed for at tilkøbe Babytrolds egen madras til weekend- og rejsesenge. Den er nem at folde ud og folde sammen igen og med følger der en smart transporttaske, så man ligeledes nem kan tage den med fra A til B. For at opnå den bedst mulige ventilation er den lavet med net i siderne.

Pris: 799,00 kr. (Medlemspris: 549,00 kr.)

Gå til rejseseng

Babytrold rejseseng inkl. madras

Bedst til ferien

Babytrold rejseseng lightDe kan bruges til samme formål, men Babytrold har valgt at kalde den ene for en weekendseng og denne for en rejseseng. Rejsesengen fra Babytrold er langt lettere, men kvaliteten er også lidt lavere. Der er kun en nylon bund og nylon kant i toppen. Til gengæld er der så net hele vejen rundt i kanten og dermed rigtig god åndbarhed for det lille barn, så den er rigtig god at have med på varme feriesteder.

Fordi denne rejse seng er så let, er det et rigtig godt alternativ hvis du skal have en rejseseng med på ferie. Den vejer kun 4,5 kg, hvilket betyder at du sagtens kan have den og tøj med i bagagen uden at betale ekstra. Derudover medfølger både madras og transporttaske, som altsammen er nemt at bære rundt på når det er sammenfoldet og pakket ned.

Pris: 699,00 kr. (Medlemspris: 599,00 kr.)

Gå til rejseseng

Babydan weekend-/rejseseng

Babydan klassisk rejseseng og weekendsengBabydan er ligesom Babytrold et klassisk Dansk babymærke. Deres rejseseng minder meget om dem vi ellers har kigget på, men har alligevel sine unikke funktioner. Den er sort og med netsider, så der er god åndbarhed når barnet sover i sengen. Den er lavet i solidt materiale, nem at folde ud og folde sammen og så medfølger der en praktisk transporttaske. Den vejer lidt meget med en vægt på 11,2 kg, men det er normalt en almindelig vægt for en rejseseng.

Det unikke og smarte ved Babydans weekendseng er at der er hjul på. Der er to hjul i den ene ende af sengen, så man for det første nem kan flytte rundt på den når den er foldet ud, men man kan også bruge hjulene når den er foldet sammen. Det betyder at de fungere ligesom en rullekuffert når den er foldet sammen og pakket ned, og nemt kan transporteres rundt i fx lufthavnen. Der medfølger en rulle madras og passer til børn op til de er 2 år gamle.

Pris: 449,00 kr.

Gå til rejseseng

Joie luksus rejseseng

Joie Allura rejsesengHvis du vil have top kvalitet også når det gælder en rejse-/weekendseng, så skal du vælge denne seng fra Joie hvor der ikke er sparet på kvaliteten af materialet. Hvad endnu bedre er med denne rejseseng, er at der medfølger en vuggeindsats til når baby er helt lille. Vuggeindsatsen gør simpelthen at man kan hæve bunden, så der ikke er så langt ned til barnet og det er kun denne luksusudgave af en rejseseng der har netop denne funktion.

Når den er sammenfoldet fylder den ikke mere end en sportstaske og den vejer kun 10,84 kg. Der medfølger en polstret bund som tager den værste kulde fra gulvet og så medfølger der selvfølgelig også en smart transporttaske, så du nemt kan tage den med rundt. Du kan selvfølgelig også tilkøbe en ekstra skummadras, men så er der lidt mere at slæbe rundt på. I siden er der net der gør at både du og baby kan se ind og ud, hvilket altid er rart. Desuden er der mulighed for at lyne disse net op i siden så der bliver hul ind, det betyder man fx kan bruge den som hule og til anden leg.

Pris: 899,00 kr.

Gå til rejseseng

Smart rejseseng fra Deryan

Deryan Deluxe baby rejseteltDenne rejseseng er i sandhed en rejse seng, det er nemlig en slags telt til babyer. Det smart ved den er at den ikke kun er til udendørs brug, men kan bruge både ude og inde hele året rundt, dog vil der nok ikke være brug for det om vinteren udenfor da den på den tid af året bliver for kold. Til gengæld kan du sagtens placere den inde i et telt hvis i skal sove udenfor, så skal du stadig sørge for at give barnet nok tøj på, da selv teltet ikke varmer synderligt.

Det smarte ved denne rejseseng er dens fleksibilitet og at man også kan bruge den udenfor, med indbygget myggenet og UV-filter kan den faktisk bruges hele sommeren også til når baby skal sove lur. Den foldes ud og er klar til brug på 2 sek. og foldes sammen og pakkes ned igen på bare 8 sek. Den vejer kun 2 kg, ja du læste rigtigt kun 2 kg, hvilket er en femtedel af hvad alle de andre rejsesenge her på listen vejer. Der medfølger et telt/seng, selvoppustelig madras (så du skal ikke investere ekstra i en madras), bomuldslagen med lynlås og en smart taske den kan transporteres i.

Pris: 499,00 kr.

Gå til rejseseng

Rejseseng med madras

De fleste rejsesenge kan købes uden madras og kan i princippet også bruges uden madras. Men jo større dit barn bliver jo vigtigere er det at have en madras til rejsesengen, da det giver en langt bedre søvn. Nogle af de rejsesenge vi har nævnt herover fås i en pakkeløsning hvor madrassen medfølger. Herunder kan du finde links til pakkeløsningerne:

Madras til rejsesenge

De rejsesenge der ikke sælges som pakkeløsninger hvor både seng og madras er inkluderet, sælger i stedet madrassen ved siden af. Herunder kan du se links til hvor du kan købe madrasserne enkeltvis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *