Bedste bideskinne i test

Bedste bideskinne test

En bideskinne kan bruges til at stoppe tandskæren og få bivirkningerne, som smerter i hoved, ansigt og nakke, til at gå væk. Der findes forskellige bideskinner, som kan købe hos tandlægen, på apoteket eller på nettet. Vi har tager et kig på de bideskinner der findes og vurderet dem.

Antibite bideskinne (testvinder)

Antibite bideskinneAntibite er den bedste anmeldte og mest populære bideskinne som er tilgængelig for online køb. Der er allerede mere end 6.000 tilfredse kunder der har købt den og det betyder i hvert fald at den virker. Men det er ikke kun fordi den virker at den er så populær, det også fordi den er billig, det er nemt at bestille, den er CE-mærket, BPA-fri og fremstillet af lugtfri og smagsfri plastik.

Når du køber en Antibite bideskinne får du mængderabat. Du kan bestille 1, 2, 3 el. 4 ad gangen, jo flere de bestiller jo billigere bliver det pr. stk. Desuden er det en god idé at have flere bideskinner af flere grunde: de bliver slidt og skal skiftes en gang imellem, godt have 1 til derhjemme, en til rejsetasken og en i reserve eller måske en liggende hjemme hos kæresten.

Pris: 123,75-249,00 kr. pr. stk. Rabatkode: PA10 (spar 10% i dag)

Fås hos KUN hos Antibite

Bideskinne fra Ekulf Nightguard

Ekulf nightguard bideskinneVil du købe hos et online apotek eller fysisk for den sags skyld vil det ofte være Ekulf Nightguard du støder på. Det er ligeledes en universal bideskinne der passer til alle. Den fungere i og for sig helt udemærket og der er ikke den helt store forskel på den og Antibite bideskinne. Der er dog nogle ting der gør at denne skinne ikke blev testvinder.

Den har ikke de samme certificeringer som Antibite, selvom den ligeledes er lugtfri, smagsfri og ikke indeholder latex samt andre allergene stoffer. Der er heller ikke nogen oplagt rabat at få på den eller mængderabat, kun når den er på tilbud. Til gengæld kan 1 stk. fås til kun 219,95 hvilket er 30 kr. billigere end Antibite, men ligeså snart du skal have 2 stk. kan det ikke betale sig.

Pris: 285,00 kr.

Fås hos Med24.dk

Bideskinne – apotek eller tandlæge?

Ingen af delene. Eller i virkeligheden er det helt op til dig selv, men jeg vil anbefale at du blot bestiller en bideskinne online. Det er nemmere og billigere. Går du forbi et apotek alligevel, kan du selvfølgelig godt gå derind og købe en bideskinne. Jeg vil derimod ikke anbefale at købe den hos tandlægen, da de sælger specialfremstillet bideskinner der koster fra 2.000 kr. stk. + konsultation.

Jeg vil generelt anbefale at du bestiller vores testvinder bideskinne fra Antibite der allerede har over 6.000 tilfredse kunder. Den kan kun bestilles online og forhandles hverken via læge eller apotek som det er nu.

Bideskinne mod at skære tænder

En bideskinne er ikke at forveksle med en snorkeskinne, der er forskel på den funktion og det design de har. En bideskinne er til dig der skære tænder om natten og den er lavet bestemt til at virke imod dette. Skære tænder er et problem rigtig mange personer lider under, men heldigvis er det også relativt simpelt at løse problemet og det er også vigtigt at få gjort noget ved det da der kan være mange gener forbundet med det.

Tænderskæren er skyld i at man vågner med hovedpine, sover dårligt og generelt bliver mere anspændt i nakke og skulder regionen. I værste fald kan det også betyde at man slider på og ødelægger sine tænder, og det kan løbe op i en dyr regning hos tandlægen at få rette op på sådan en skade.

Rengøring af skinne

Heldigvis er det relativt simpelt at rengøre sin bideskinne. Du skal ikke bruge nogle specielle midler til det, faktisk nærmere tvært imod. Du må ikke bruge tandpasta eller lignende til at rengøre din bideskinne da det kan lave et slid på skinnen, så den ikke længere udføre sin funktion. I steder bør du bare bruge en ren tandbørste til at skrubbe den under rindende vand. Gør dette hver gang du tager den i brug og hver gang du har brugt den.

Når du ikke bruger den er det vigtigt at du ligger den ned i den medfølgende æske, for at undgå bakterier på bideskinnen. Det kan også være en god idé at rengøre bideskinneæsken en gang imellem, da der uden tvivl vil komme nogle fremmed bakterier på.

Billigste bideskinne pris

Der er forskellige bideskinner på markedet, men udvalget er ikke så stort som man skulle tro, for et relativt simpelt produkt. Det har noget at gøre med at man skal have en masse certifikater og den skal testet for om den overhovedet virker, så der ligger meget arbejde i at få et sådant produkt ud på markedet og få succes med det.

Den billigste bideskinne på markedet er den fra Antibite og jo flere man køber jo billigere en stykpris fås den til. Den billigste pris du kommer ned på er altså Antibites bideskinne til 124 kr. pr. stk. ved køb af 4 styk. Skal du kun have fat i en enkelt bideskinne sniger stykprisen sig op over 200 kr.

4 kommentarer
 • Ulla Nyholm siger:

  Jeg har del protese unitor i over og under kæbe. Hvordan passer det sig med bideskinne?

 • Lene Christiansen siger:

  Er det til både overmubd og under mund eller til enkelt altså undermund

 • Annie Brumvig siger:

  Vil brug af bideskinne kunne skade emaljen på tænderne?

 • Kirsten siger:

  Kan den kun bruges ioverkæben

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *