5 gode møbler til soveværelset

Møbler til soveværelset

Selvom soveværelset ofte er forbeholdt plads til sengen og måske et garderobeskab, så er det ikke de eneste møbler man kan have i soveværelset.

I denne artikel har jeg udvalgt 5 møbler der alle vil passe godt ind i et soveværelse og have en praktisk funktion i soveværelset, hvor praktik ofte prioriteres over stil og brugskunst – med andre ord, der skal gerne være plads til opbevaring i soveværelset.

Sengebord med skuffer

Et sengebord er godt at have, da mange bruger det til et vækkeur, deres telefon, et glas vand, en bog el. andet de foretager sig inden de sover. Sengeborde fås i mange forskellige udformninger, hvor nogle mest har fokus på design, mens andre også har meget fokus på de praktiske anvendelsesmuligheder.

Et sengebord med skuffer el. et sengebord i flere etager giver klart flere opbevaringsmuligheder, samt et mere rent soveværelse da ting kan gemmes væk i skufferne. Det er også vigtigt at have et ryddeligt soveværelse, for at skabe minde mulige forstyrrelser inden man skal lægge sig til at sove.

Puf med opbevaring

En puf er et møbel der passer ind de fleste steder i hjemmet og derfor kan det også have sin plads i nogle soveværelser. Det gode ved puffer, er at du kan få dem i mange former og størrelser og dermed finde en der passer lige til dit soveværelse.

En god anvendelsesmulighed i soveværelset vil være for enden af sengen, hvor den kan bruge til at tøjskift el. at lægge tøjet klar til næste dag. Derudover kan du få puf med opbevaring, og bruge den som et alternativ til bedrollers der er plastikkasser som skjules under sengen. Du kan se mere end 10 gode her puffer her.

Svævehylder

Møbler på væggene kan der også sagtens være i et soveværelse, men igen skal man passe på at det ikke bliver for rodet. Derfor er svævehylder særlig gode at bruge på soveværelset, da det ikke er andet end hyldes man ser og derfor gøres forstyrrelsen minimal.

Svævehylder i soveværelset kan bruge til bøger, lidt beroligende kunst el. religiøse og spirituelle figurer og artefakter. Du kan også bruge dem som fotohylder, hvis du gerne vil have dig selv el. familien repræsenteret på soveværelset, så det kan være det sidste du ser når du går i seng og det første du ser når du står op.

Spejl

Et spejl kan skabe noget dybde i et rum, samtidig med at det har den praktisk anvendelse at du kan se hvordan du ser ud i det tøj du tager på om morgenen.

Mange vælger at have spejl på deres soveværelse, da garderobeskabet er her, og spejlet kan sågar også være en del af garderobeskabet. Men du kan altså også have loftspejle, væghængte spejle og gulvspejle på soveværelset.

En stol el. skammel

Det sidste møbel jeg kommer ind på i denne artikel er en stol el. skammel, som man også kan vælge at have stående. Det kan være en ekstra spisebordsstol du kun bringer frem når der er gæster el. en permanent stol du har stående til at lægge tøj på el. til at sidde i når du tager tøj på.

Selvom jeg kun nævner 5 forskellige møbler i denne artikel, så er det kun fantasien der sætte grænser for hvordan du indretter dit soveværelse og hvilke møbler du bruger. De fem møbler jeg nævner er blandt dem der er nemmest at få til at passe ind i de fleste soveværelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *